USBusiness
New member
המלצה על כניסה לשותפות בהקמת עסק
שלום לכולם שמי איתן ואני מתגורר בארה״ב
יש לי חבר שותף שרוצה להשקיע איתי בעסק ולפתוח חנות / גלרייה כסוג של משקיע שקט
עלות הקמה ראשונית: 45 אלף דולר (שיפוץ בסיסי, תאורה, דלפק וסחורה)
עלות 3 חודשים ראשונים של השכרת החנות, תשתיות ועובדים 45 אלף דולר
סה״כ הון נדרש להתחלה: 90 אלף דולר
עלות תפעול חודשית: 15 אלף דולר (חנות + עובד אחד)
אני בעלי הקניין הרוחני של האומנות שאנחנו מוכרים.
ואני גם זה שיתפעל את החנות בנוסף לעבודה בה ב 3 חודשים הראשונים על מנת להשלים שעות של העובד הראשון, היות והחנות צריכה להיות פתוחה 7 ימים בשבוע 12 שעות ביום.
עלות ממוצעת של עבודת אומנות נעה בין 5-9 אלף דולר בממוצע (יש גם בעשרות אלפים), עם רווחים של כל 4 אלף דולר בממוצע על כל מכירה.
הרעיון שלי להשתמש בכסף של השותף כהשקעה, ואני אתן את נושא הניהול, הזכויות שלי בעבודה וכוח עבודה ב 3 חודשים הראשונים.
הסוגיה שצריך לפתור היא זו:
אני מעוניין להציע לשותף סוג של שותפות מלאה אבל לטווח ארוך אין לי עניין לעבוד בחנות עצמה, בנוסף אם החנות תצליח בחישוב של מכירה אחת בשבוע על 4 שבועות זה מכסה לנו את כל העלות, ואז מתחיל הרווח, וחנות כזו צריכה בתקופה טובה למכור לפחות 3-4 עבודות בשבוע.
כלומר שפוטנציאל הרווח הינו 1-64 אלף דולר בחודש תלוי במכירות, כלומר השותף יוכל להחזיר את ההשקעה שלו מאוד מהר.
מה אתם מציעים להציע שזה ישתלם לכולם לטווח הארוך?
האם ״תמלוגים של 1000 דולר על כל עבודה שנמכרת״ (אלי) לאחר שהשותף החזיר את ההשקעה והעסקת עובד שני שיחליף אותי וחלוקה של 50% אחרי הוצאות ותמלוגים נשמע הגיוני?
אשמח לדעות והמלצות
שלום לכולם שמי איתן ואני מתגורר בארה״ב
יש לי חבר שותף שרוצה להשקיע איתי בעסק ולפתוח חנות / גלרייה כסוג של משקיע שקט
עלות הקמה ראשונית: 45 אלף דולר (שיפוץ בסיסי, תאורה, דלפק וסחורה)
עלות 3 חודשים ראשונים של השכרת החנות, תשתיות ועובדים 45 אלף דולר
סה״כ הון נדרש להתחלה: 90 אלף דולר
עלות תפעול חודשית: 15 אלף דולר (חנות + עובד אחד)
אני בעלי הקניין הרוחני של האומנות שאנחנו מוכרים.
ואני גם זה שיתפעל את החנות בנוסף לעבודה בה ב 3 חודשים הראשונים על מנת להשלים שעות של העובד הראשון, היות והחנות צריכה להיות פתוחה 7 ימים בשבוע 12 שעות ביום.
עלות ממוצעת של עבודת אומנות נעה בין 5-9 אלף דולר בממוצע (יש גם בעשרות אלפים), עם רווחים של כל 4 אלף דולר בממוצע על כל מכירה.
הרעיון שלי להשתמש בכסף של השותף כהשקעה, ואני אתן את נושא הניהול, הזכויות שלי בעבודה וכוח עבודה ב 3 חודשים הראשונים.
הסוגיה שצריך לפתור היא זו:
אני מעוניין להציע לשותף סוג של שותפות מלאה אבל לטווח ארוך אין לי עניין לעבוד בחנות עצמה, בנוסף אם החנות תצליח בחישוב של מכירה אחת בשבוע על 4 שבועות זה מכסה לנו את כל העלות, ואז מתחיל הרווח, וחנות כזו צריכה בתקופה טובה למכור לפחות 3-4 עבודות בשבוע.
כלומר שפוטנציאל הרווח הינו 1-64 אלף דולר בחודש תלוי במכירות, כלומר השותף יוכל להחזיר את ההשקעה שלו מאוד מהר.
מה אתם מציעים להציע שזה ישתלם לכולם לטווח הארוך?
האם ״תמלוגים של 1000 דולר על כל עבודה שנמכרת״ (אלי) לאחר שהשותף החזיר את ההשקעה והעסקת עובד שני שיחליף אותי וחלוקה של 50% אחרי הוצאות ותמלוגים נשמע הגיוני?
אשמח לדעות והמלצות