אני שנים ,אבל שנים , מדביר עם דויטש ובניוהיי לכולם. אני מחפש המלצה על מדביר מנוסה, אחראי ובמחירים שפויים- באזור מרכז ת"א. בהול, כי יש לי 20 ג'וקים מדי יום שמטיילים בכיור, באוכל, בשתייה ובשירותים וזה הפך למטרד! תודה.
אני מחפשת אנשי מקצוע דרך "מידרג" או "המקצוענים". עד כה מרוצה. הזמנתי גם מדביר דרך אחד מהם (לא באזור ת"א).היי לכולם. אני מחפש המלצה על מדביר מנוסה, אחראי ובמחירים שפויים- באזור מרכז ת"א. בהול, כי יש לי 20 ג'וקים מדי יום שמטיילים בכיור, באוכל, בשתייה ובשירותים וזה הפך למטרד! תודה.
ממליצה על שימי המדביר- 053-7452281היי לכולם. אני מחפש המלצה על מדביר מנוסה, אחראי ובמחירים שפויים- באזור מרכז ת"א. בהול, כי יש לי 20 ג'וקים מדי יום שמטיילים בכיור, באוכל, בשתייה ובשירותים וזה הפך למטרד! תודה.
אבדוק את ההמלצה, תודה רבה.אני שנים ,אבל שנים , מדביר עם דויטש ובניו
יש להם גם הדברה ירוקה שאתה לא צריך לפנות את הבית אחרי הריסוס
תודה רון, אבל נעזרתי באבי הדברה ירוקה. אכן מספר הג'וקים ירד ואני לא צריך לחשוש, שמא יתגנב לי ג'וק תורן לכוס או לצלחת אם אעזוב את השולחן לכמה דקות.הי דורי יש לי שכן שהבן שלו נקרא המדביר החביב (שמו ערן) לדעתי הוא טוב
ואף התנדב וריסס אצלי לפני שנים בארון כביסה ממנו עלו נמלים ומאז אין להם זכר.
תודה רבה, אבל כבר מזמן נעזרתי באבי הדברה ירוקה כפי שכתבתי. כיום אני מוצא מקסימום 2 ג'וקים ביום, עד 6.7 היו 20 לפחות ביממה.ממליצה על שימי המדביר- 053-7452281
כנראה, מי שזקוק להמלצות של אנשים שרוב הודעותיהם בפורטל הינן פרסומות, הוא בעל מקצוע מחורבן. אני לא הייתי פונה אליואני ממליץ על שימי- 053-7452281
ראיתי שכבר המליצו עליו כאן.
אני חייב לציין שלא סתם המליצו עליו. הוא תותח ועם מחירים שפויים.
בהצלחה
אולי תרגיעי את הפצצות הפרסום שלך ?ממליצה בחום על בחור מדהים שעשה לי הדברה בבית זה - האתר שלו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.