המלצה על מדביר

dory30

Well-known member
היי לכולם. אני מחפש המלצה על מדביר מנוסה, אחראי ובמחירים שפויים- באזור מרכז ת"א. בהול, כי יש לי 20 ג'וקים מדי יום שמטיילים בכיור, באוכל, בשתייה ובשירותים וזה הפך למטרד! תודה.

GoldenEyes

Well-known member
היי לכולם. אני מחפש המלצה על מדביר מנוסה, אחראי ובמחירים שפויים- באזור מרכז ת"א. בהול, כי יש לי 20 ג'וקים מדי יום שמטיילים בכיור, באוכל, בשתייה ובשירותים וזה הפך למטרד! תודה.
אני שנים ,אבל שנים , מדביר עם דויטש ובניו
יש להם גם הדברה ירוקה שאתה לא צריך לפנות את הבית אחרי הריסוס

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מחפשת אנשי מקצוע דרך "מידרג" או "המקצוענים". עד כה מרוצה. הזמנתי גם מדביר דרך אחד מהם (לא באזור ת"א).

ממליצה על שימי המדביר- 053-7452281

dory30

Well-known member
אני שנים ,אבל שנים , מדביר עם דויטש ובניו
יש להם גם הדברה ירוקה שאתה לא צריך לפנות את הבית אחרי הריסוס
אבדוק את ההמלצה, תודה רבה.

dory30

Well-known member
פניתי להדברה ירוקה. הוזמנה הדברה למחר, בין 10-12. אני אצטרך לפנות את הבית- משרד, על פי הוראותיהם.

R 1 3

Well-known member
הי דורי יש לי שכן שהבן שלו נקרא המדביר החביב (שמו ערן) לדעתי הוא טוב
ואף התנדב וריסס אצלי לפני שנים בארון כביסה ממנו עלו נמלים ומאז אין להם זכר.

dory30

Well-known member
הי דורי יש לי שכן שהבן שלו נקרא המדביר החביב (שמו ערן) לדעתי הוא טוב
ואף התנדב וריסס אצלי לפני שנים בארון כביסה ממנו עלו נמלים ומאז אין להם זכר.
תודה רון, אבל נעזרתי באבי הדברה ירוקה. אכן מספר הג'וקים ירד ואני לא צריך לחשוש, שמא יתגנב לי ג'וק תורן לכוס או לצלחת אם אעזוב את השולחן לכמה דקות.

SicTransit

Active member
"מספר הג'וקים ירד" ואתה מרוצה? כמה זמן אתה חושב שייקח להם לחזור למצב הקודם?

dory30

Well-known member
ממליצה על שימי המדביר- 053-7452281
תודה רבה, אבל כבר מזמן נעזרתי באבי הדברה ירוקה כפי שכתבתי. כיום אני מוצא מקסימום 2 ג'וקים ביום, עד 6.7 היו 20 לפחות ביממה.

אני ממליץ על שימי- 053-7452281
ראיתי שכבר המליצו עליו כאן.
אני חייב לציין שלא סתם המליצו עליו. הוא תותח ועם מחירים שפויים.
בהצלחה

כוכבית מצויה

Well-known member
אני ממליץ על שימי- 053-7452281
ראיתי שכבר המליצו עליו כאן.
אני חייב לציין שלא סתם המליצו עליו. הוא תותח ועם מחירים שפויים.
בהצלחה
כנראה, מי שזקוק להמלצות של אנשים שרוב הודעותיהם בפורטל הינן פרסומות, הוא בעל מקצוע מחורבן. אני לא הייתי פונה אליו

evike

Well-known member
מנהל
המלצה חמה על יניב בר עזרא. מקצוען ומנוסה. לא פעם הוא מופיע בטלויזיה בהסברה. הוא אומנם מראשל"צ, אבל מגיע כמעט לכל מקום שתרצו.

ויוי 25

Well-known member
בחורף יש בכלל ג'וקים , הם הרי מסתתרים בחורף ויוצאים רק בקיץ ,בימים החמים לא ?

evike

Well-known member
מנהל
בחורף הם רק מסתתרים יותר.
ראיתי גם שהמדביר כתב על הקיר שלו בפייס, שזה הזמן לעשות הדברה, עוד לפני בוא החום והג'וקים.

למעלה