המלצה על מופע של סי ב"24 שעות" מאת

actress

New member
המלצה על מופע של סי ב"24 שעות" מאת

אופירה גלוסקא שהמליצה לראות את המופע בבאר טוביה ב 15.5 לעיונכם כדי לשמוע בדיוק מה היא אומרת אז תפתחו את רדיו 88FM היום ב 19:30 ומחר בבוקר בשעה 07:30

korennet

New member
זה לא חוכמה

כל מופע של סי מומלצ..... דרך אגב, איך C מרגישה.?

skito

New member
המופע הזה חשוב בגלל המטרה החשובה

מסכים שכל מופעי סי מומלצים

ט י נ ה

New member
הי נטוש כאן ויטמין סי

וסי מרגישה כמו מי שצריכה עוד ויטמין סי
פשוט הגרון חטף אותה בענק ............

korennet

New member
בעסה....

אם היה לי שמץ ובדיל של כוח - הייתי שולחת לך אנרגיות מחזקות... אבל אין לי בשביל עצמי אפילו.... אני מגלה על עצמי דברים חדשים כגון - לדעתי יש לי יצר הרס עצמי מאוד מאוד מאוד גבוה.....
- אני מסוכנת לציבור :)

נטע, את ממש מדאיגה אותנו.

את גורמת להרס עצמי בעצם ההצהרות האלה ! לכולנו יש את הכוחות, וחובתנו להשתמש בהם לדברים טובים מועילים ומפרים, זה לא חכם לשקוע ולרחם על עצמך, כי משם הדרך למטה מאוד קצרה ! אספי את עצמך מיד, הסתכלי למעלה וגבוה כי יש שם הרבה דברים יפים, החיים מלאי הפתעות, ומחר מתחיל יום חדש שאין לדעת לאן הוא יוביל אותך...אז נא להתחיל לחשוב חיובי. בפקודה !!!!!

נטע זה גם בשבילך

"לפני שנעלם, תסתכל ותראה את הכחול שבשמיים, ותגיד תודה שיש לך עיניים".... את שאר המילים את וודאי מכירה בע"פ.

korennet

New member
שמוליק - אתה מקסים

ואין לך מה לדאוג לגבי.... מדובר בהרס עצמי חיובי שמביא עימו, אמנם עייפות, לאות ותשישות אינסופית, אבל - זה נובע רק מתוך תחושה של "אם אלך לישון - אבזבז את זמני לריק" ועל-כן הימים שלי נמשכים עד בלי דיי... יש לי מס' מוטואים שאני חיה את חיי לפיהם אולם אחד והעיקרי ובעצם גם מאוד מאפיין אותי: ניסחו יפה גששינו - "מפגרת אבל אופטימית"... וזו נטע, לכל מי שמעוניין להכירה. אופטימית עד הסופ - ללא היכר!!!! אז אנשים יקרים ומקסימים: "אל דאגה - יהיה סחה" (מפי אלון אולארצ'יק) הכל בשליטה (או לפחות נראה לי ככה... אני מקווה...חחחח)

actress

New member
לנטע יש הומור מיוחד שרק מי שיודע ומ

ומכיר יכול להבין שמדובר באחלה בחורה שאוהבת את החיים ולצחוק מכל רגע!

הוי טינה'לה שלי, צר לי לשמוע

תשמרי היטב על עצמך בשבילנו. אני שולח לך חיבוקים ואנרגיות טובות ומחזקות מכל הלב הענק שלי. וגם פרחים וירטואליים.

למעלה