המלצה על מזגנים

מחפש המלצה על מזגן (יצרן ודגם). מדובר על 2 מזגנים לחדרים, (11 מטר) ואחד לסלון+מטבח (כ 30 מ', אזור פתוח)

מתלבט בין אלקטרה לתדיראן.

מישהו משתמש במזגן עם וואיפיי? איך הצעצוע הזה?

יוסי זיו1

Active member
לשניהם יש דגמים עם ויי פיי, אלו הדגמים היקרים יותר,צעצוע נחמד למי שרוצה להפעיל את המזגן לפני שמגיע הבייתה.
שניהם טובים .הדגמים הם ה A וה AA באלקטרה ,הסופרים והאלפא פרו בתדיראן .

לשניהם יש דגמים עם ויי פיי, אלו הדגמים היקרים יותר,צעצוע נחמד למי שרוצה להפעיל את המזגן לפני שמגיע הבייתה.
שניהם טובים .הדגמים הם ה A וה AA באלקטרה ,הסופרים והאלפא פרו בתדיראן .

תודה יוסיזיו -
מתלבט לגבי דגם אלפא פרו 10 - לחדרי שינה, כמה כ"ס? 1.1? הבנתי שהחישוב הוא 9000 BTU = 1 כ"ס. מחיר 1540 ש"ח
לסלון אלפא פרו 21. 3200ש"ח
האם המזגנים נחשבים לאמינים? עם ווייפי? ראיתי בתגובות שיש עם המאייד בעיה שבו הוא מרעיש בתחילת ההפעלה.
האם המחיר הוגן?
כמה עלות התקנה פר מזגן?
כמה עולה פירוק מזגן מיני מרכזי?
האם יש דגם מומלץ של אלקטרה? נכון להיום יש לנו אלקטרה כבר כ15 שנים והמזגן מעולה (מלבד רעש) ולא ראה מעולם טככנאי.

נערך לאחרונה ב:

יוסי זיו1

Active member
המחיר למזגן הוגן, החישוב שעושים לחדר רגיל ללא עומס חום מיוחד כמו גג או קירות חשופים מסביב הוא 600 BTU למ"ר ואין יותר מונח של כ"ס.
מזגני הפרו טובים מאד,יש את הדגם המקביל הEXPERT איתו לא ניתקלתי בבעיות.
התקנה בסיסית טובה כולל ואקום כמו שצריך בסביבות ה 700 ש"ח, מחיר זול יותר זה ללא ואקום או ערכת צנרת מוכנה מאלומיניום שתדלוף לאחר שנה
פרוק למזגן מרכזי הוא בין 300 ל 500 ש"ח תלוי בנוחות העבודה ואם צריך לשבור גבס.
לגבי האלקטרה דגמי ה A וה AA מעולים ,ה AA שקט מאד.
היום המזגנים הם לא כמו של פעם חומר זול יותר ורגיש יותר,התקנה לא לפי הספר מקצרת להם את החיים וכו', רק אתמול מתקשר לקוח עבר רחוק שואל אותי אתה עוד עובד במיזוג? שאלתי מה הבעיה אומר המזגן שהרכבת לי לפני 24 שנים עובד טוב רק אחד הדמפרים לא מתפקד,נשבר הפלסטיק.

תודה על התשובה המקצועית יוסי.

500 ש"ח זה פירוק מיני מרכזי?! היה פה בנאדם רצה 1500 ש"ח כי הוא מביא עוד פועלים! !!! אחרי מיקוח ביקש 700 (וזה עוד בגלל שדובר על חשמל כל הבית).

בכל אופן, על מה אתה היית ממליץ יותר? אלפא פרו 10 ו-21? או AA 120 וBTUגדול יותר לסלון (כ-2כ"ס)

יוסי זיו1

Active member
500 ש"ח הוא המחיר המקובל,הוא יקבל עוד כ 150 ש"ח על הגרוטאה.
בדגמי האלקטרה ה AA יש קצת יותר יתרונות אך שניהם ממש טובים

תודה רבה! ראיתי שהאלקטרה מעט יותר יקר.
בכל מקרה, הההתלבטות שלי בגלל רוחב המזגן. התדיראן הוא 85 סמ. וזה בא לי בדיוק ברוחב קיר שיש לי בחדר.
אתה עובד בצפון הארץ?

יוסי זיו1

Active member
אכן המחירים זולים מהמחירים שאני רוכש ישירות אז קנה באינטרנט ושהם גם יבואו להתקין, אחד העקרונות שלי בעסק הוא שאני לא מתקין מזגנים שלא נרכשו דרכי, לא שאני מרוויח עליהם סכומי עתק אלא גג 50 ש"ח למזגן אבל זה עיקרון כי אם יש משהו לא תקין באריזה אני מטפל להחלפה במידית והיו כאלו לא אחת ,היה ורכשת באינטרנט סיפור להחלפה וזה מנסיון, וכן לך תסחוב את המזגן שהם מביאים ,מורידים על המדרכה ליד או שתשלם אקסטרה.

למעלה