המלצה על מחלקה אונקולוגית

sivanv1

New member
המלצה על מחלקה אונקולוגית

שלום,

התגלה לנו לפני מספר ימים שלאמא שלי יש גידול בחצוצרות וברחם ששלח גרורות לכבד ולריאות. אנחנו נצטרך בשלב ראשון לעשות ביופסיה ולקבל טיפולים, ובהמשך בעזרת השם, לנתח ולהוציא את הגידול. אשמח לקבל המלצות על מחלקה אונקולוגית ועל מומחה בגניקולוגיה אונקולוגית. חשבנו לפנות לאסותא לטיפול באופן פרטי. בינתיים נפגשנו עם ד"ר יעקב קורח שאמור לקבוע לנו תור לביופסיה. אנחנו קצת חוששים מכיוון שאנחנו כבר כמה ימים תלויים באוויר ומרגישים כאילו אנחנו מבזבזים זמן יקר. יש למישהו מושג כמה זמן בערך צריך לחכות לתור לביופסיה וכמה זמן לתוצאות? אשמח מאוד לכל הנחיה/המלצה שתוכל לכוון אותנו בתחילת התהליך.

תודה
סיוון

הסיפור מורכב

כי הגידול מפושט אז איפה יקחו את הביפסיה ואיך ידעו מה המקור מה הגרורות
ומראשון יש לך המון בתי חולים בטווח נסיעה
אני הייתי שוקלת את בלינסון אבל קחי בחשבון נסיעה בפקקים ו110 שח במונית לכל כוון במצב הזה לא ניתן לנסוע באוטובוס
ויש את תל השומר שגם לשם רק מונית מיוחדת כחי עם אוטובוסים זה יהיה סיפור
ויש את אסף הרופא שגם שם יש צוות מסור אבל הפנימיות שם עמוסות ואין אשפוז אנקולוגי
והקרנות נוסעים לתל השומר , הם לא נעשיים באסף הרופא שקרוב אליה לראשון
ושב תלוי באמא ואיך היא מרגישה בנסיעות ויש את המורכבות בגל שזה מפושט
קשה להגיד לך כאן או לשם , לאור זה שגידול מפושט כמו שאמרת
תתיעצי עם הרופאת משפחה שלך הכי טוב היא מכירה את האמא שלך

מטילדה11

New member
אחרי הסבר כזה

ואם תגלגלי אחורה תדעי כמה בעלת ניסיון היא הנסיכה שלנו ,
אין מה להוסיף.

אם הקרנות עושים רק בתל השומר כדאי לרכז שם רק לקחת בחשבון שהתורים שם מטורפים והעומס רב ולכן התחושה של חוסר מגע אישי.

תל השומר הגבה את אסף הרופא

בדברים שאין באסף הרופא תל השומר מספק את השתלת מח העצם או ההקרנות
אבל זה לא כמ שמתחילים את הטיפול בתל השומר והרופא שלך מלווה אותך לכל אורך הטיפול

מטילדה11

New member
נכון .

לסיוון - נזכרתי. בתל השומר יש גם את מרכז מירב.

זהו מרכז בריאות האישה הכולל רופאים, כירורגים, גניקולוגים, רופאי נשים, ומרכזי הדמיה נפרדים במרכז.

אסותא הרופאים מצויינים, היחס מצויין והרמה מאוד גדולה. אישים אני מעדיפה בית חולים שעובד 7 ימים בשבוע ושיש לו טיפול נמרץ צמוד (טפו טפו טפו )

למעלה