המלצה על מטחנת בשר

שאלונת9

New member
המלצה על מטחנת בשר

שלום לחברי הפורום.
אני מחפשת המלצה למטחנת בשר איכותית ועמידה, לא כזו שמחברים למיקסר.
מה רצוי שיהיה במטחנת בשר, בהנחה שמדובר בשימוש ביתי לא מאד מאסיבי?
יש דגמים שהייתם ממליצים עליהם?
מה טווח המחירים ההגיוני למטחנה איכותית?

תודה
 

TCHM

New member
ככה...

לשימוש מסיבי רצוי לקנות מטחנה עם 2000 W +/-
לשימוש אקראי מספיק גם 1200-1500 W.
רצוי שתהיה אפשרות להפעלה הפוכה כלומר אחורה.
3 גדלים של רשתות +אביזרים נוספים (קובה, עוגיות מרוקאיות, נקניקיות..)
סדר גודל מחיר 350-600 ש"ח.
רצוי לקרוא המלצות בזאפ או אתרים אחרים.
לא לרכוש מוצרי חשמל אנונימים.
 

yair_bar

New member
מנהל
גם אפשרות. בקריאה ראשונה הנחתי שהיא מתכוונת לחשמלית

 

שאלונת9

New member
כי זה מגביל אותי מבחינת הדגמים שאני יכולה לבחור

וגם הבנתי שהן חלשות משמעותית מהמטחנות שעומדות בפני עצמן.
 

lseugy

New member
סליחה על הגישה האפיקורסית, אבל לדעתי זה מיותר.

מילא אם קונים מיקסר ויש לו אביזרים כאלה ואחרים, כולל מטחנה - ניחא. אבל משהו מיוחד? לדעתי מיותר. למה לבזבז זמן על טחינה בבית? קונים בשר טחון - וזהו. פחות עבודה. יש כמה אפשרויות ואני מדבר רק על 100% בשר. לא "מוצר בשר בקר/עוף טחון". יש לזה תוספות שאינן בשר. זהירות: ראיתי אריזה שכתבו עליה "בשר בקר נקי". הבקר אולי נקי אבל הבשר ממש לא. באותיות הקטנות היה כתוב שזה מכיל 80% בשר ושומן בקר והיתר כל אותן תוספות. תמיד צריך לקרוא באותיות הקטנות מי היצרן, ממה עשוי, רכיבים, אחוזים וכו'. בכל המוצרים. לא רק בשר. אני ממש מקפיד על זה. לוקח יותר זמן בקניה אבל חוסך הרבה "נפילות".
&nbsp
יש בשר כזה קפוא וארוז (אני קונה רק כזה): עוף, הודו, בקר וראיתי פעם גם כבש. אבל לא רואה את זה יותר. עדיין מחפש. אני מדגיש - 100% בשר. בלי תוספות. כך כתוב.
אפשרות שניה - קונים בשר שנטחן במקום. יש שטוחנים מבשר שהיה קפוא. זה בא בצורת מקלות בשר קפואים שהקצב טוחן במקום. הרבה קונים את זה למרות שלדעתי אין הבדל בין זה לבין מה שאני קונה. רק שניתן לשחק בכמויות.
אפשרות שלישית - בשר טרי שנטחן במקום - מכל סוג שתרצו. המחיר בהתאם. לא זול.
אז למה לבזבז זמן על טחינה בבית כשיש מוכן - ובאותו מחיר? (הקפוא-ארוז-מוכן שהזכרתי ראשון, פחות יקר בצורה משמעותית ולא פחות איכותי).
&nbsp
אם רוצים לטחון בבית משהו אחר מבשר - יש אלטרנטיבות. לא חובה במטחנת בשר.
אבל זו רק דעתי הלא-מלומדת.
 

רוני1955

Active member
לי יש מטחנת בשר.

אותי למעשה היא משמשת לטחינת פלאפל בלבד. היא לא משמשת רק לטחינת בשר, אלא יש למטחנה שימושים נוספים.
חוץ מזה, לכל אחד יש את הזכות לקנות מה שבא לו, ללא הטפת מוסר.
 

TCHM

New member
מה קשר ה"הרצאה" הזאת לשאלה שנשאלה?

הא בקשה המלצה למטחנת בשר, לא שאלה על כדאיות הרכישה
ולא בקשה המלצות על בשר טחון.
 

שאלונת9

New member
אם הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי לקנות מטחנת בשר

הייתי שואלת זאת ישירות.
אבל משיקולים שלי, שאני לא מוצאת לנכון לפרט, החלטתי לקנות מטחנת בשר חשמלית אשר לא מתחברת כאביזר למיקסר.
אז כל התשובה הארוכה שלך ממש לא רלוונטית עבורי.
שבוע טוב.
 
למעלה