אני אשמח נורא אם תמשיכי לשתף אותנו במה שבא לך
ודרך אגב, גם אני ככה מאז שאני נערה, רק עכשיו מרגישה שאני מתבגרת, אבל במחשבות שלי אני עדיין בת 16, וזה משהו שלא ישתנה בחיים.
התבגרתי מבחינת התובנות, הניסיון חיים, הכל מתחדד לי פתאום, וזה נהדר, כי פחות מפחדת לעשות דברים חדשים.

והבחירה הכי טובה שעשיתי בחיי, היא הבחירה בחופש שלי, כי הרגשתי די כבולה בתור ילדה, וכנראה שזה השפיע עליי בגדול.

אני זוכרת שהיה לי מין חלום בהקיץ, כשהייתי בת 14, היה חורף וקר, והלכתי בשדרה לכיוון הבית שלי, והעלים התחילו להתעופף להם מעל ראשי, ורוח קרירה נגעה בפניי, והרגשתי מין חולשה בבטן, כמו התרגשות, אבל יותר חזקה, כמו מערבולת או סערה בראש שלי ובכל הגוף, ועצמתי את עיניי, ומה שראיתי בעיני רוחי היה, אותי הולכת לבד ברחובות תל אביב, ברחוב ספציפי, עם מעיל שחור ארוך עד הריצפה, סיגריה ביד, בוהה בחנויות סגורות, לבד לבד, אבל כאילו מרגישה בסדר עם זה בחלום הזה.
כאילו שום דבר לא מפתיע אותי יותר, אני לוקחת את הכל בעירבון מוגבל מעכשיו והלאה, ופשוט לא רוצה להתקרב לאנשים שרוצים ממני משהו.

ולא התעצבתי מהחלום בהקיץ הזה, הוא פשוט הגיע מתוך התודעה שלי, להסביר לי משהו, או להכין אותי מראש, ובאותו הרגע ממש, השלמתי עם מה שאני מרגישה, בהתאם למציאות שראיתי בגיל כזה צעיר, וכנראה ידעתי כבר אז, שאהיה לבד (ללא זוגיות), גם בגיל מבוגר, המחשבות שלי תמיד היו חזקות.

וואלה, מסתבר שהכל היה נכון, כי אחרי 15 שנה עברתי להתגורר באותו הרחוב שחלמתי עליו, והיו המון הליכות ברחוב הזה בגיל 30, לכיוון חברות או להיות לבד בבית.