המלצה על מינשא

הילית111

New member
המלצה על מינשא

המלצה על מינשא היי לכולם ושבוע טוב הזאטוט בן שבוע ושלושה ימים אני אחרי הברית..מתאוששת.. אשמח לקבל המלצה על מינשא טוב -אני אסביר אני מעוניינת מנשא יותר בשביל הבית שהיידים יהיו חופשיות והתינוק יהיה עליי (גם לתקופת הגזים שכולם מזהירים אותי שהיא ממשמשת ובאה..-מקווה שלא ואגב יש תינוקות בלי גזים ? שלי לא יונק רק תמל) וגם כדי לצאת איתו לפעמים כשלא רוצים עגלה.משהו עם תמיכה לגב ושיהיה כמובן טוב לתינוקי לא מכביד מדי מרגיע שיוכל לשמוע את פעימות הלב שלי ומבד נעים כי אנו מתקרבים לקיץ....וגם שיראה טוב כלומר אני לא מתחברת כל כך האמת למינשאים הודיים וכאלה וחשוב לי שיראה בנוי עם תמיכה . אשמח לקבל המלצות על מנשא . ובקניית מנשא הבנתי שחובה ללכת עם התינוק למדוד את המנשא לא? המון תודה מראש לכל המגיבים -תודה לכל האבות!

ferdinand

New member
הממממ....

באתי להמליץ על ה-"מנשארי" אבל אז ראיתי את ההיסתייגות שלך, ובכל זאת רושם את זה: פשוט מומלץ! וסתם, הזכיר לי ת'קטע מארץ נהדרת, עם 'דרורית' בתור מוכרת במשהו כמו שילב: "נכון, זו סתם חתכת בד, אבל אם הינו קוראים לזה ככה, לא היינו יכולים לקחת על זה מאתיים שקל!..."

akavishon

New member
מצטרף להמלצה

פשוט נוח. אפשר לעשות הכל כי הידים פנויות. לניתוק מאוד נוח בפנים ועם הגדילה פשוט מחליפים תנוחות.

hag70

New member
לנו היה baby sling

מהסוג הזה. מאד נח לשימוש, בלי 2 ק"מ בד, בלי קשירות של קורס חובלים מתקדם, אפשר לשנות תנוחות בקלות, מאפשר לעשות דברים נוספים בזמן שנושאים את בתינוק. הבתזוג היא לא מהבנות הג'לובות והיא הסתובבה עם זה עד שהילדה בת 3 בלי בעיה. אצלנו זה היה בשימוש בהרבה סיטואציות.

למעלה