יש עוד כמה שאלות רלוונטיות
מה התקציב המקסימלי?
מה את מכינה עם המיקסר בעיקר? יותר עוגות או יותר בצקים כבדים ללחם ובצקי שמרים?
האם את צריכה להכין כמויות גדולות של בצק או עד קילו בכל פעם?
בגדול - אם התקציב מאפשר - עדיף מייג'ור על פני KMIX. יש לי KMIX והוא בסדר, אבל בבצקים כבדים של קילו קמח אני צריכה להיזהר עליו כי אני מרגישה שקצת קשה לו. המייג'ור אוכל בצקים כאלה לארוחת בוקר בלי למצמץ, ויכול גם 2 קילו במכה.
שמעתי שגם המיקסרים של בוש לא רעים בכלל, ובמחיר הם אטרקטיבים יותר מהקנוודים. הם מתאימים לכמות של בצקים מקילו קמח.
לגבי רעש בעת העבודה, קשה למצוא מיקסר חצי מקצועי (כלומר עם מנוע חזק) וגם מאד שקט, אבל אני לא חושבת שאף אחד מהם ממש מרעיש ברמה שיעיר תינוקות.