המלצה על מיקסר

j a c k y

New member
המלצה על מיקסר

בוקר טוב!
אני יודעת שהשאלה חוזרת על עצמה (קראתי את כל השרשורים בנושא), אבל הייתי שמחה למידע מעודכן.
קראתי בשרשורים קודמים ובפורומים אחרים שהמייג'ור של קנווד הוא הכי מומלץ.
אני עוסקת בעיקר באפייה, ולכן חשוב לי שהמיקסר יוכל ללוש בצק שמרים מלפחות קילו קמח במשך יותר מ-10 דקות,
וכמובן שיחזיק לאורך שנים. אני הולכת להשתמש בו לפחות פעם בשבוע..

איזה דגם לדעתכם הוא המומלץ ביותר?
התקציב הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. אם יש דגם מאוד מאוד מומלץ, גם סטייה של 500 ש"ח תתקבל.
לא חשוב לי היופי כמו חוזק המנוע ואיכות הלישה וההקצפה (שהבלון/ וו גיטרה יגיעו גם לתחתית הקערה).
אבל אם הוא יפה זה בונוס


ואם זה לא יותר מדי, אני אשמח לפירוט על ההבדלים בין הדגמים השונים של המייג'ור, עד כמה שאתם יודעים..

המון
!
 

bali

New member
מנהל
כמה דברים

לי אישית אין מייג'ור אבל אני מסכימה בהחלט שזו הסדרה שהייתי ממליצה לך עליה.

איזה דגם הכי מומלץ? בזה אני כבר פחות יכולה להמליץ למרות שאני יודעת שהרבה חברים שלי קנו ברכישה קבוצתית את ה KMM750 וכולם מאד מרוצים. כיום יש אולי עוד דגמים חדשים.
בגדול יש מיקסרים בסדרה שכולם מנירוסטה, יש כאלה לבנים עם קערת נירוסטה או קערת פלסטיק. חוזק המנוע לדעתי דומה בכולם, 1200 וואט כשהוא במהירות מנוע מקסימלית.

לגבי הווים - אפשר לשנות את הגובה שלהם, המיקסר אמור לבוא עם מפתח ברגים מתאים כדי לשחרר את הבורג בוו ולשנות את האורך שלו, כדי שהוא יגיע לקרקעית הקערה.

מקווה שיצטרפו לעזור בעניין ההבדלים בין הדגמים.
 

j a c k y

New member
תודה רבה!

למישהו יש תובנות לגבי ההבדלים בין הדגמים?

וכמה קשה השימוש עם מפתח הברגים בשביל לכוונן את גובה הווים?

שוב תודה!
 
למעלה