המלצה על מכשיר + מסלול.

TheShis

New member
המלצה על מכשיר + מסלול.../images/Emo92.gif

שלום. אני מודה. נכנעתי. בתור אחד מאחרוני הישראלים נטולי הטלפון הסלולרי, גם אני אצטרף למעגל "מטגני/מטוגני המוחות", לצערי (ולאור לחץ פיזי שהפסיק להיות מתון). אני מחפש את המסלול הזול ביותר עם המכשיר הזול ביותר (רצוי מאוד ברשת סלקום, אבל לא הכרחי). רוב השיחות היוצאות תיעשנה אל שני מספרים (ברשת סלקום), שלא שייכים לאנשים מהמשפחה. הערכה של זמן אוויר יומי - כחמש דקות לכל היותר. שאלו אותי חברים:"איך זה, שאתה משקיע כל כך הרבה כסף בציוד משוכלל לקולנוע ביתי ואילו עבור משהו אלמנטרי כמו טלפון סלולרי אינך מוכן להשקיע?". ותשובתי הייתה (והינה):"זה כל ההבדל בין תחביב (שהוא בגדר אובססיה) ובין אחת הפעולות השנואות עלי ביותר (ניהול שיחה בטלפון)". אשמח לקבל המלצות מאנשים שללא ספק חולקים עלי לגבי נחיצותו של המכשיר הקטן והמעצבן הזה. תודה מראש. :)

מול

New member
לא סלקום!

בתור לקוח לשעבר של סלקום אני ממליץ לך לא ללכת על חברת סלקום מהסיבה העיקרית: הם לא הוגנים! ושרות לקוחות אצלם על הפנים. תלוי גם מה אתה רוצה מהמכשיר שלך. במידה וזה רק להוציא שיחות מידי פעם אז תלך על אחד מהעסקאות של אורנג´ (אני עשיתי את זה ) אתה משלם על המכשיר סכום פעוט (10 עד 58 ש"ח ) למשך 36 חודשים (מחיר המכשיר בלבד ) ובנוסף אתה משלם רק על מה שדיברת. במידה ותרצה להוציא הרבה שיחות ( ורק שיחות ) כדאי לך לשקול רכישת מירס במידה וטכנולוגיה מענינית אותך אז תחכה קצת ובתחילת השנה הבאה גם סלקום (שוב: לא מומלץ ) וגם אורנג´ יעברו לרשת GPRS שהיא קצת יותר מתקדמת ( Packet switching ,בתור מהנדס תוכנה זה בטח אומר לך משהו... ) אני לא מכיר את פלאפון אבל הרוח הנושבת פה בפורום היא לא כלכך לטובתם.

d@r121

New member
אם זה לשני מספרים קבועים...

אז אפשר לפנות לאמיגו ללכת על המסלולים של 0 אג ל3 מספרים אני לא יודע רצים בפורום שמועות שהם לא הוגניים אז זהוי בחירה שלך בכל אופן ברוך הבא לעולם הסלולר תאמין לי רק תראה כמה זה מועיל לפעמים מציק לפעמים מפריע אבל מועיל תמיד נשמח לעמוד לשירותך ד
ר

einatb

New member
רק שתדעו

אין דבר כזה 0 אג´ לשיחה בין רשתות סלולריות!!! זו עבודה בעיניים. אם תלך למירס תשלם את "תעריף השלמת השיחה" לסלקום כמו גדול (וזה כמעט 60 אג´ לדקה). לגבי הקטילה של סלקום - אני חייבת להסכים הם משקרים לך בעיניים ואז לוקחים ממך עוד קצת כסף על השירות... החברה היחידה שיצא לי להיות מרוצה ממנה היא אורנג´ - השרות מהיר ואיכותי והכי חשוב לכיס - התעריפים הכי זולים (ואין מה לעשות, ברגע שיהיה לך מכשיר תשתמש בו יותר מאשר רק לשני מספרים... זו עובדה קיימת) יש להם תוכנית שבה אתה לא משלם דמי מנוי אלא רק על ביצוע השיחות (ועל רכישת המכשיר בכניסתך לרשת). אני מצאתי את השיטה שלהם כזולה ביותר ונוחה ביותר לחישוב. ונקודה אחרונה - איכות הרשת. אורנג´ פועלת בשיטת הGSM מאז שהוקמה. סלקום מתכננת מעבר לשיטה הזו - ולא צריך להסביר את המסקנה המתבקשת פה... זהו - קנייה מהנה.

Nightr

New member
חשבון פשוט

לא משנה איזה מסלול מציעים לך והיכן ביחוד אם מדובר על שני מספרים כדי לצמצם עלויות אתה חייב להיות מנוי באותה הרשת של אותם מספרים גם אם הרשת היא פלאפון (אם הם ברשת שונה אז באחת מהרשתות של אחד המספרים)

למעלה