המלצה על מנה ראשונה יפה ומעניינת לשבועות, ללא
גבינה אבל עם יוגורט..
מטגנים או אופים, כהרגלכם, פילטים קטנים של דג חתוכים בערך 4 על 4. אפשר עם ציפוי,
אפשר בלי, כפי שאתם רגילים לעשות. אני חותכת פילטים של דנים או מושט או אחרים, מתובלים
היטב ואפויים בלי ציפוי, אבל כל דרך תסכון. העיקר שייצאו חתיכות בערך בגודל זה. ואגב, אפשר
כמובן גם סלמון מעושן.
חותכים פרוסות דקות של פרי כמו נקטרינות או אפרסקים או קיווי (לא פרי מתוק מדי)
מכניסים לכוס יין עם רגל עלה חסה קצת ארוך או עלי בייבי קצת ארוכים, או עשבי תיבול אחרים שישתלשלו מקצה הכוס כלפי מטה.
אם חסה - אני שוברת אותה במקום הנכון, בקצה הכוס, כדי שתשתלשל.
מכניסים פנימה לסירוגין קוביות דג ופרוסות פרי, ממלאים עד חצי או 3/4 מגובה הכוס.
למעלה מזליפה בכף רוטב דמוי יוגורט צזיקי. או שקונים ומערבבים שיהיה קצת נוזלי, או שמכינים לבד רוטב משמנת ומעט חרדל,
או רוטב מיוגורט ומעט מיונז - מתבלים בעשבי תיבול קצוצים ומזלפים 2-3 כפות לכל כוס ממש לפני ההגשה.
גבינה אבל עם יוגורט..
מטגנים או אופים, כהרגלכם, פילטים קטנים של דג חתוכים בערך 4 על 4. אפשר עם ציפוי,
אפשר בלי, כפי שאתם רגילים לעשות. אני חותכת פילטים של דנים או מושט או אחרים, מתובלים
היטב ואפויים בלי ציפוי, אבל כל דרך תסכון. העיקר שייצאו חתיכות בערך בגודל זה. ואגב, אפשר
כמובן גם סלמון מעושן.
חותכים פרוסות דקות של פרי כמו נקטרינות או אפרסקים או קיווי (לא פרי מתוק מדי)
מכניסים לכוס יין עם רגל עלה חסה קצת ארוך או עלי בייבי קצת ארוכים, או עשבי תיבול אחרים שישתלשלו מקצה הכוס כלפי מטה.
אם חסה - אני שוברת אותה במקום הנכון, בקצה הכוס, כדי שתשתלשל.
מכניסים פנימה לסירוגין קוביות דג ופרוסות פרי, ממלאים עד חצי או 3/4 מגובה הכוס.
למעלה מזליפה בכף רוטב דמוי יוגורט צזיקי. או שקונים ומערבבים שיהיה קצת נוזלי, או שמכינים לבד רוטב משמנת ומעט חרדל,
או רוטב מיוגורט ומעט מיונז - מתבלים בעשבי תיבול קצוצים ומזלפים 2-3 כפות לכל כוס ממש לפני ההגשה.