המלצה על מסך

orphus

New member
המלצה על מסך

שלום לכולם, אני עוסק הרבה באיורים ואנימציה על המחשב, ומעבודה לעבודה אני מגלה להמסך שךי יותר ויותר צעפן (מסך של light on שהגיעה עם המחשב), לרוב הגוונים שעל המסך שלי הם לא הגוונים על מסכים אחרים, צבעים שנראים אצלי זהים במסכים אחרים שונים, ובכלל בא לי לזרוק את המסך מהחלון, לפני שאני זורק אותו, רציתי לדעת אם משהוא מקצועי יכול להמליץ לי על מסך טוב. מסך שאם אני יעבוד איתו עם 8 גווני אדום אני יראה את ההבדל האמיתי ביניהם ולא יגלה סקאלה אחרת לגמרי על מסך אחר. תודה מראש, דרור

תשובה

על כל מסך אתה תגלה שהצבעים נראים אחרת, ככה זה עם מסכים. אני קניתי לפני כמה חודשים LG 204WT, מסך 20.1" רחב. מסך מדהים, קשת עצומה של צבעים, כולם מאד רווים, אין דהיה ואין כלום. השחור הכי כהה שראיתי על מסך LCD אי פעם. כל הניגודיות צבעים מאד חדה, אין דליפה של האור מהנורה האחורית. פשוט מסך מצוין במחיר טוב.

orphus

New member
נראה מצויין

מצאית אותו ב 1697 ש"ח, בכמה קנית?! (מחיר הוא חלק בלתי נפרד מהקנייה)

קניתי אותו ב-200 שקל יותר

אבל זה היה לפני חצי שנה, אז המחירים היו יותר יקרים. אני משער שהמחיר הזה הוא עסקה טובה מאד.

leshemAmit

New member
נתחיל עם זה שLCD פחות טובים

הנגידויות והצבעים שלהם לא משהו ובכלל משתגעים בהתאם לתאורה ולזווית הראיה. מסך לא שטוח נורמלי תמיד יותר זול ויותר טוב

כבר לא

היום מייצרים מסכי LCD בטכנולוגיית TFT שמציגה תמונה וצבעים חדים יותר.

manic_subsidal

New member
HalfLifedarkness

אנ גם מתחיל להתלבט, אני מתלבט בין מסך שטוח רחב לבין לקנות מסך נוסף וכרטיס שתומך ב2 מסכים מסך שטוח רחב, ומסך + כרטיס צריכים לעלות בערך אותו דבר לפי הסקר שוק שעשיתי עד עכשיו בכל מקרה רציתי לשאול מה נראה לך עדיף? המסך שיש לי כרגע הוא מסך 17 שטוח מסך טוב.... אבל אני רוצה רחב... בכל מקרה ה 21 שהזכרת נשמע לי מעניין

j i m m y

New member
הרבה הרבה יותר נוח לעבוד עם 2 מסכים

של 17" מאשר לעבוד על מסך אחד בגודל 24". מניסיון.

אני במקרה עובד עם שתי האפשרויות

צבא אני עובד עם שני מסכי 17" ובבית עם ה20.1" רחב. מן הסתם שעבודה עם שני מסכים היא יותר טובה, יש לך הרבה יותר משטח עבודה ואתה יכול לחלק את החלונות שלך בצורה יותר נוחה בשבילך (אני לדוגמא שם בפוטושופ את כל החלונות כלים במסך השמאלי יחד עם התמונה שממנה אני לוקח רפרנס, ובמסך הימיני אני משאיר ריק למסמך עצמו). אבל זה כבר שיקול של מקום. אם אתה יכול להרשות לעצמך מבחינת שטח שולחן שני מסכי CRT גדולים אז תלך על זה ואתה תהיה מאד מרוצה, אם לא, אז תקח את המסך הרחב. :)

עוד הערה קטנה

מסך רחב לא כלכך יעזור לך בפוטושופ, הוא נותן רק עוד קצת שטח עבודה, הסיבה שקניתי אותו זה בגלל שראיתי שיש מגמה להפוך אתץ כל המסכים לרחבים וזה למעשה יהפוף בסופו של דבר לסטנדרט (וזה ממש כיף לראות על זה סרטים).

manic_subsidal

New member
הממממ לא ראיתי סרטים הרבה זמן

נראה לי אני אקח את העצה שלך ואלך על 2 מסכים הנוכחי פלוס אחד חדש אולי אני ייקנה מסך רחב זול יחסית וכרטיס מסך ל2 מסכים P: נהנה מ2 העולמות בעצם למה לא לקנות 2 מסכים רחבים ולחבר? ? ? סתם חולם יום יבוא

למעלה