כנראה שכן
זכרון היא לא המקום לאכול בו, וחבל. הייתי פעם בפיצ´וטו ונמלטתי כל עוד נפשי בי. זה היה לפני מספר חודשים כשהוגשו עסקיות במחיר של 79 ש"ח אם אני לא טועה (לא כולל קינוחים). הייתי במצב רוח צמחוני לכן הזמנתי סלט ירוק ורביולי שמנת ושום, ובן זוגי הזמין מאפה גבינת עיזים וסטייק. זאת לאחר שחיכינו כרבע שעה לתפריט. הסלט שקיבלתי היה סלט בייבי- אותם ירקות שמוכרים בסופר ובזמנו עלו 7.5 ש"ח, מלווים ברוטב לא מורגש. המאפה עיזים היה טעים וזה לצערנו היה הדבר היחיד שלא הייתה איתו בעיה (ואגב, לידו הוגש אותו סלט בייבי, בערך באותה כמות בה אני קיבלתי את הסלט שלי שאמור להוות מנה ראשונה). לאחר המתנה ארוכה- כיוון שלפתע הגיעה קבוצה של כ- 30 תיירים, וכל המלצרים התמקדו בהם- קיבלנו את המנות העיקריות שלנו- פושרות. בולט היה כי הן המתינו לנו זמן רב לאחר שיצאו מהמטבח. הזדעזעתי לראות את הרביולי שלי- הקצוות שלו היו כבר קשות, הוא צף בתערובת של מעט רוטב והמון שמן (הכל יחסי, הרוטב והשמן לא כיסו את כל הרביולי ולכן נראו קצוות יבשים). ספרתי 10 חתיכות ק-ט-נ-ו-ת ומסכנות. מבחינת הטעם הרביולי היה ממש לא טעים, ואני כבר הייתי עצבנית- גם בגלל סלט הבייבי, גם בגלל ההמתנה, וגם בגלל המנה האומללה שהוגשה לי, והתעקשתי להחזיר את המנה ולא לקחת כלום במקומה, למרות התחנחנות המלצרית. הסטייק שהגיע לשולחן, מעבר לכך שהגיע פושר- היה OVER COOKED. בן זוגי הזמין את הסטייק ברמת MEDIUM וקיבל אותו WELL WELL DONE . מעבר לגודל האכזבה שהייתה מהסטייק הלא איכותי האכזבה הייתה גם מהשירות, כיוון שכאשר פנינו למלצרית והעלנו את הטענה לגביו, המלצרית רצתה להוכיח לנו שאנו טועים ושהסטייק הוא אכן MEDIUM, ובלי כל בושה לקחה מבן זוגי את הסכו"ם שלו וחצתה את הסטייק לשניים במטרה להוכיח לו שהוא טועה. אך מה לעשות שאת העובדות לא ניתן להפריך וכאשר הסטייק נחצה וכולם ראו שהסטייק בפנים חום ולא אדום, היא הבינה שטעתה והחזירה את המנה למטבח (ואגב, גם לו היה מתגלה שהסטייק הוא MEDIUM, הרי שלאחר פתיחתו במרכז הוא לא במצב הטוב ביותר לאכילה כיוון שבפתיחת הנעילה כל החום יוצא מבפנים והסטייק מתקשה במכת הקור שהוא מקבל, וכל המרקם משתנה). בסופו של דבר הוגש לשולחן סטייק חדש MEDIUM שהיה טעים אבל לנו כבר יצא החשק, וגם אם היו מגישים את המנה הכי טובה בעולם, זו כבר לא היתה מנה שניתן להינות ממנה עקב כל התלאות שעברנו לפני כן. בן זוגי אכל מספר חתיכות מהסטייק והתארגנו ליציאה. ביקשנו חשבון ולזכותם ייאמר שהם הורידו מהחשבון את המנה שלי, כך ששילמנו על המנה שנאכלה בחלקה (חס וחלילה שהם היו מחייבים אותי על מנה שהחזרתי!). לסיכום, באנו לפיצ´וטו עם הרבה ציפיות, אך כל כך הרבה אכזבות היו בביקור אחד, שאין בכוונתנו לשוב לשם.