המלצה על מסעדה בזכרון יעקב

meravbr

New member
המלצה על מסעדה בזכרון יעקב

ניסיתי להקפיץ את השרשור ממזמן אבל לא הצלחתי... מחר אנחנו בזכרון. למישהו יש המלצה (חיובית כמובן) לאן ללכת??

גוז

New member
פיצ´וטו?../images/Emo118.gif

נחמד - אך לא מפיל. אינני זוכרת את המחירים - אבל הם לא היו זולים. רביולי שום - מומלץ. אוסובוקו - ממש לא! מעבר לזה - כאמור נחמד. המעדות בזכרון - דרך כלל - אינן מפילות בעיני.

25אירית

New member
רצית המצלצה חיובית...

ובכן, סעו, טיילו ותהנו בזכרון, אבל, לכו לאכול במקום אחר. כל המסעדות שאני מכירה בזכרון הן בינוניות עם רמת מחירים בשמיים, יחס מגעיל (בנויות על לקוחות מזדמנים) ומעל הכל, בשבת מה שהולך שם זה אללה יסתור!!! שומר נפשו (וכיסו) ירחק...

liti

New member
כנראה שכן

זכרון היא לא המקום לאכול בו, וחבל. הייתי פעם בפיצ´וטו ונמלטתי כל עוד נפשי בי. זה היה לפני מספר חודשים כשהוגשו עסקיות במחיר של 79 ש"ח אם אני לא טועה (לא כולל קינוחים). הייתי במצב רוח צמחוני לכן הזמנתי סלט ירוק ורביולי שמנת ושום, ובן זוגי הזמין מאפה גבינת עיזים וסטייק. זאת לאחר שחיכינו כרבע שעה לתפריט. הסלט שקיבלתי היה סלט בייבי- אותם ירקות שמוכרים בסופר ובזמנו עלו 7.5 ש"ח, מלווים ברוטב לא מורגש. המאפה עיזים היה טעים וזה לצערנו היה הדבר היחיד שלא הייתה איתו בעיה (ואגב, לידו הוגש אותו סלט בייבי, בערך באותה כמות בה אני קיבלתי את הסלט שלי שאמור להוות מנה ראשונה). לאחר המתנה ארוכה- כיוון שלפתע הגיעה קבוצה של כ- 30 תיירים, וכל המלצרים התמקדו בהם- קיבלנו את המנות העיקריות שלנו- פושרות. בולט היה כי הן המתינו לנו זמן רב לאחר שיצאו מהמטבח. הזדעזעתי לראות את הרביולי שלי- הקצוות שלו היו כבר קשות, הוא צף בתערובת של מעט רוטב והמון שמן (הכל יחסי, הרוטב והשמן לא כיסו את כל הרביולי ולכן נראו קצוות יבשים). ספרתי 10 חתיכות ק-ט-נ-ו-ת ומסכנות. מבחינת הטעם הרביולי היה ממש לא טעים, ואני כבר הייתי עצבנית- גם בגלל סלט הבייבי, גם בגלל ההמתנה, וגם בגלל המנה האומללה שהוגשה לי, והתעקשתי להחזיר את המנה ולא לקחת כלום במקומה, למרות התחנחנות המלצרית. הסטייק שהגיע לשולחן, מעבר לכך שהגיע פושר- היה OVER COOKED. בן זוגי הזמין את הסטייק ברמת MEDIUM וקיבל אותו WELL WELL DONE . מעבר לגודל האכזבה שהייתה מהסטייק הלא איכותי האכזבה הייתה גם מהשירות, כיוון שכאשר פנינו למלצרית והעלנו את הטענה לגביו, המלצרית רצתה להוכיח לנו שאנו טועים ושהסטייק הוא אכן MEDIUM, ובלי כל בושה לקחה מבן זוגי את הסכו"ם שלו וחצתה את הסטייק לשניים במטרה להוכיח לו שהוא טועה. אך מה לעשות שאת העובדות לא ניתן להפריך וכאשר הסטייק נחצה וכולם ראו שהסטייק בפנים חום ולא אדום, היא הבינה שטעתה והחזירה את המנה למטבח (ואגב, גם לו היה מתגלה שהסטייק הוא MEDIUM, הרי שלאחר פתיחתו במרכז הוא לא במצב הטוב ביותר לאכילה כיוון שבפתיחת הנעילה כל החום יוצא מבפנים והסטייק מתקשה במכת הקור שהוא מקבל, וכל המרקם משתנה). בסופו של דבר הוגש לשולחן סטייק חדש MEDIUM שהיה טעים אבל לנו כבר יצא החשק, וגם אם היו מגישים את המנה הכי טובה בעולם, זו כבר לא היתה מנה שניתן להינות ממנה עקב כל התלאות שעברנו לפני כן. בן זוגי אכל מספר חתיכות מהסטייק והתארגנו ליציאה. ביקשנו חשבון ולזכותם ייאמר שהם הורידו מהחשבון את המנה שלי, כך ששילמנו על המנה שנאכלה בחלקה (חס וחלילה שהם היו מחייבים אותי על מנה שהחזרתי!). לסיכום, באנו לפיצ´וטו עם הרבה ציפיות, אך כל כך הרבה אכזבות היו בביקור אחד, שאין בכוונתנו לשוב לשם.

גוז

New member
הרממממ... ../images/Emo118.gif

כנראה שהמצב החמיר שם עם הזמן... אנחנו לא נורא נהנינו - אבל גם לא ממש נחרדנו. חבל חבל. זכרון היא דווקא מקום עם פוטנציאל עצום.

liti

New member
מסכימה איתך

זכרון היא מקום עם פוטניצאל עצום וחבל שמבחינת המסעדות ובתי הקפה הכל מתפספס. ככל הנראה אני אהיה שם שבוע הבא לחגוג יומולדת במשפחה, ואין, פשוט אין לי מושג איפה נאכל.

25אירית

New member
זה מאוד ברור../images/Emo62.gif

בזכרון פועלות המסעדות על עיקרון מסעדות תיירים. כולנו יודעים שבכל העולם, אסור לאכול במסעדות הממוקמות במוקדי תיירות, אסור לאכול במסעדות בהן תלויות תמונות של המנות במין תפריט ענק בחוץ ובעיקר , אסור לאכול במסעדות שבפתחן מוצב "מארח- דייג" בכניסה שתופס אנשים בצוארון וגורר אותם פנימה.... בזכרון פועלים בדיוק על הבסיס הזה (אמנם בלי השואו) הם יודעים שהלקוחות הם לא לקוחות חוזרים , יודעים שבאות לשם משפחות , הילדים רעבים וחלק מהתכנון זה לאכול בחוץ (יהודים או לא ..
)ולכן אפשר, ואף רצוי, לחפף ברמה של האוכל ושל השירות. הדבר הכי מקומם במסעדות בזכרון זה שלא כמו במסעדות התיירותית בהן לפחות מנסים להיות נחמדים אליך (אולי לא תשים לב שדופקים אותך..
) בזכרון יש מין הרמת אף כללית של המלצרים ובעלי הבית. כל המלצריות שם מתנהגות כאילו הן בטוחות ש"השמש זורחת להן מהתחת" -סליחה על הביטוי, וכאילו אתה, הלקוח הטורדני תקוע להן עם השאלות והקיטורים שלך כמו עצם בגרון. לסיכום, חוויות מפוקפקות מחכות לסועדים במסעדות זכרון. אולי נפתח תחרות סיפורי אימה שהכותרת שלה היא "איך אכלתי (תרתי משמע) בזכרון"

פומפיה

New member
עוד סיפורים לשעת לילה מאוחרת ../images/Emo121.gif

אני מצרפת קישור להודעה שכתבתי על "פרפראות" בזכרון. אני מסכימה עם מה שנאמר כאן. הבנתי שהרע במיעוטו שם זה "נשיקה", מסעדה ששייכת לאיזשהו זמר כושל של להיט אחד, שכחתי את שמו.

meravbr

New member
אז ככה

ישבנו בסוף ב"קפה עלמה" (ליד פיצ´וטו) והיה די נחמד - ניסינו את מאפה הבטטה ורוזמרין (היה טוב) ואת הרביולי בטטה ברוטב פסטו (מנה קטנה מדי אבל טעימה). ביתנו הקטנטונת (בת שנה כמעט) אכלה משתיהן במשולב ודי נהנתה... סה"כ היה לא רע (אבל השירות ממש ממש לא משהו...)

למעלה