המלצה על מסעדה בירושלים - נגילה
בגלל שאני לא ממש מבשלת הרבה בזמן האחרון, ובכל זאת רציתי לתרום משהו לפורום - המלצה על אחת המסעדות האהובות עלי בירושלים.
נגילה היא מסעדה צמחונית/טבעונית, אוכל ביתי, אוירה מאוד קז'ואל. נמצאת בסמטת משיח בורוכוף - ליד הדוידקה (קרוב לשוק מחנה יהודה).
הייתי מספר פעמים וכל מה שהזמנתי היה מעולה:
המבורגר עדשים, פטריות וטופו מגיע על לחם מלא טעים עם סלט ומלא רטבים וצ'יפס בטטה.
לזניה טבעונית עם גבינת קשיו - מדהימה, רוטב עגבניות עשיר ומלא ירקות. סמבוסק קאריבי - סמבוסק שעשוי מבצק קארי פיקנטי עם מילוי של קישואים וירקות כתומים. מנה מעולה שמוגשת עם רוטב קשיו קרמי.
מוסקה - המוסקה הכי טעימה שאכלתי אוור (לא שיש לי יותר מדי נסיון...). המילוי בין פרוסות החצילים הוא מעין קציצה של עדשים שחורות, טופו ופטריות ואותו הרוטב של הלזניה מעל...יאמ.
המחירים ממש סבירים - בין 40-50 למנה עיקרית, ושתינו לימונדה שהייתה לא ממותקת והוכנה מלימון אמיתי.
בתמונה - סמבוסק קאריבי ומוסקה.
בגלל שאני לא ממש מבשלת הרבה בזמן האחרון, ובכל זאת רציתי לתרום משהו לפורום - המלצה על אחת המסעדות האהובות עלי בירושלים.
נגילה היא מסעדה צמחונית/טבעונית, אוכל ביתי, אוירה מאוד קז'ואל. נמצאת בסמטת משיח בורוכוף - ליד הדוידקה (קרוב לשוק מחנה יהודה).
הייתי מספר פעמים וכל מה שהזמנתי היה מעולה:
המבורגר עדשים, פטריות וטופו מגיע על לחם מלא טעים עם סלט ומלא רטבים וצ'יפס בטטה.
לזניה טבעונית עם גבינת קשיו - מדהימה, רוטב עגבניות עשיר ומלא ירקות. סמבוסק קאריבי - סמבוסק שעשוי מבצק קארי פיקנטי עם מילוי של קישואים וירקות כתומים. מנה מעולה שמוגשת עם רוטב קשיו קרמי.
מוסקה - המוסקה הכי טעימה שאכלתי אוור (לא שיש לי יותר מדי נסיון...). המילוי בין פרוסות החצילים הוא מעין קציצה של עדשים שחורות, טופו ופטריות ואותו הרוטב של הלזניה מעל...יאמ.
המחירים ממש סבירים - בין 40-50 למנה עיקרית, ושתינו לימונדה שהייתה לא ממותקת והוכנה מלימון אמיתי.
בתמונה - סמבוסק קאריבי ומוסקה.
