המלצה על מסעדה מעולה בבודפשט...

lazros

New member
המלצה על מסעדה מעולה בבודפשט...

נמצאת 5 דקות הליכה מ-VACI UTCA האוכל, השרות, האוירה מעולים. צרפתי סריקה של הפרוספקט שלהם נ.ב. רצוי להזמין מקום מראש בטלפון

orlu

New member
אני חושבת

שביקרתי במיסעדה הזו,האם זו המסעדה שמגישים מנות בגודל ענק????? אם כן זו חויה ואם ךא אז דוה לבדוק,אבקר שם בנובמבר.

lazros

New member
ענק זה יחסי אבל...

הכמות מעל הסביר והעיקר האיכות והטעם, האוכל במתיאש פינצה נראה לידו כמו מזנון

orlu

New member
נכון יחסי זה העניין בדרך כלל......

במושגים שלי כאוהבת מנות גדולות,דוגמא שניצל גודל תבנית .....וכן הלאה מנות מיועדות לאחד אפשר להתחלק שניים או שלושה. נכנסים לסימטה יורדים מדרגות......אוו איזה תאור אדיוטי,אבל אתה יודע... אוקיי דאקח הכתובת ואספר כשאחזור.

טומי*

New member
על המסעדה הספציפית הזאות.....

עדיין לא שמעתי, אני מכיר מסעדה אחרת גם קרוב לואצי אוטצה שם המסעדה צנטרל-CENTRAL כל המי ומי של הונגריה באים לשם סופרים אומנים ופוליטיקאים. המחירים גם בהתאם.בכל ביקור בבודפשט לפחות פעם אחת אני מבקר שם עם חברים שלי.האוכל וגם העוגות ברמה גבוהה ולנו זה לא נורא יקר.

s u z a n a

New member
יש לי יום אחד עצירה בבודפשט....

הונגרים יקרים שלום יש לי 9 שעות בבודפשט- יש אי אלו המלצות? אף פעם לא הייתי שם ואני לא מתיימרת להספיק משהו... אבל אולי רק לראות משהו- אולי איזה אתר אחד שהוא בגדר חובה.... אני אשמח אם תוכלו לעזור... תודה

B T1

New member
ל-סוזנה!--טיול בבודפשט.

כאשר את מגיעה לבודפשט--לחפש נציגות חברה לתיירות בשם "איבוס" IBUSZ- יש להם סיורים של חצי יום, וגם יום שלם במקום. הסיור לא זול אבל בהחלט מקבלת תמורה לכספך. תוך זמן קצר עם אוטובוס תיירים מבקרים ברוב המקומות המפורסמים של בודפשט.

s u z a n a

New member
וכמה זמן לוקח סיור כזה?

אני לא רוצה משהו יותר משעתיים.... יש לי להספיק לטיסה.... תודה

למעלה