המלצה על מסעדת קזן ברעננה ואיך השתנתה לנו השבת כהרף עין..

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לקחנו את המתגייס התורן לארוחת ערב ב"קזן" ברביעי בערב וחייבת לחזור ולדווח/להמליץ.
מסעדה בשרית, מחירים גבוהים, מנות טעימות, שירות מהיר ונעים.
הזמנו מנות ראשונות: קורנביף- מוצלח מאד, קרפצ'יו פילה בקר- אני לא אוהבת אבל הקרניבורים מאד אהבו, וסיגרים במילוי פטריות תרד וכמהין-מצוינים!
לעקריות הזמנו: אנטרקוט מצוין, סטיק טונה צרוב מצוין ואני הזמנתי קינואה וירקות צרובים- חמים וטעים.
לקינוח- קרפציו אננס עם גלידה- טעים, מיוחד אבל יכולתי להסתדר בלי.

ולמחרת אחר הצהריים, כמה שעות אחרי שלקחנו את הבן להתחייל, עודכנו שמס' 4 הינו חיובי לקורונה.....שני החיילים האחרים קיבלו הוראה לחזור הביתה, לשהות בבידוד עד לקבלת תשובה שלילית והמתחייל הטרי התבקש לחזור הביתה גם הוא. בשישי בצהריים גם הבכור התבשר שהינו חיובי ואז היינו צריכים להתארגן לשבת במחיצת שני חולים בחדר אחד, מבודד (הקטן שלנו, שאינו מחוסן) בחדר אחר ושני החיילים ואנחנו בריחוק חברתי, מסכות וכ"ו במהלך השבת. אני קבלתי תוצאה שלילית כבר בשישי בצהריים אבל היתר לא והיה מוזר מאד לבשל עם כפפות ומסכה ועד יותר מוזר לקיים סעודות שבת כשבני הבית לא יושבים ביחד.
בינתיים גם האחרים קבלו תשובות שליליות והחיילים השליליים יוכלו לחזור לבסיסים לאחר בדיקה שלילית נוספת, אז קצת יותר קל, אבל עדיין לא פשוט.
בשורות טובות!

עדיקים

Active member
תודה רבה על ההמלצה מתהוללת

וואו שבת מוזרה ממש, שירגישו טוב החולים וחזרה לשגרה מבורכת לכל הבריאים.

למעלה