המלצה על מקווה????

ababab

New member
המלצה על מקווה???? ../images/Emo53.gif

לאלו שהתחתנו והלכו למקווה, בבקשה תמליצו על מקווה טוב? ואם אפשר אז גם עדיף באזור ת"א? אשמח לקבל המלצות. שמעתי שיש מקווה חדש ברמת אביב מישהי היתה?

ababab

New member
תודה על הרשימה , אבל רציתי המלצות

אישיות מבנות שהיו.

ababab

New member
מישהי היתה במקווה? ../images/Emo101.gif

אם כן איזה מקווה מומלץ????????

אינצה

New member
המלצה על מקווה

אמנם עוד לא הייתי במקווה, אבל אני יודעת על מקווה בראשון לציון, שהוא חדש ונקי ונעים (וחוץ מזה הבלנית בו היא קרובת משפחה שלי) אז גם עבורך וגם עבור אתי@: המקווה נמצא ברחוב הגיתית בראשל"צ - זה במערב ראשון ממש ליד המכללה למנהל צירפתי קישור למפה מתוך דפי זהב (בתקווה שזה יעזור). אין לי את מספר הרחוב, אבל זה רחוב מאוד קטן והמקווה נמצא ממש בתחילת הרחוב מצד שמאל. אם יש בקשות מיוחדות מהבלנית אני יכולה לדבר איתה כך שההרגשה תהיה יותר נעימה. שרון

אתי@

New member
../images/Emo51.gif אבל נראה לי שבסוף אני

אלך למקווה בחולון. בכל מקרה רשמתי לפני, ליתר בטחון - אם אמא שלי תנג´ס לי שאני אהיה אצלהם ביום לפני החתונה, אז אני אלך לשם...

אני הייתי במקווה הזה- מאד מומלץ

הוא חדש ונקי, ויש חדר מיחוד לכלות. מש מסודר. מומלץ להתקשר כשבועיים לפני ולהרשם- כך תוכלו להיות ראשונות.

kisses

New member
well I was in

petha tiqua and it was really clean and it wsa really nice I was the first there and I finished in 10 min

J-סיקה

New member
אני הייתי במקורה בגבעתים

מומלץ בחום נעים נקי וידידותי למשתמשת גם לא יושבים שם על הראש הבלנית וכולם ויש מקום לחגיגה אם רוצים רק צריך להודיע להם מראש וכדאי בכלל בכל מקוה לקבוע עם הבלנית יומיים לפני כדי שתהיי ראשונה עם מיים נקיים

tamar111

New member
מקווה בחולון בקרית שרת

חברה שלי היתה במקווה בקרית שרת בחולון, היא מספרת שמאוד נקי והיא אפילו נהנתה. ההורים שלי גרם די קרוב אז נראה לי שאני אלך לשם. מתי את מתחתנת? אם אני מתחתנת לפניך (16/10) אולי אני אוכל להמליץ לך ממקור ראשון...

יעלי2

New member
גם אני מחולון

אשמח לשמוע על המקווה בקריית שרת. יתכן שאת הלילה לפני החתונה אשן אצל הורי והם גרים בשרון, אבל אשמח ללכת למקום מומלץ קל"ב.

יפעת22

New member
אני בכלל לא מעיזה לשאול על

מקווה בדרום.... איפה הם הימים של בן-גוריון בהם הנגב היה הדבר ?!?

למעלה