המלצה על נגן

• פותח הנושא train
  • פורסם בתאריך

train

New member
המלצה על נגן

היי, אני רוצה לקנות נגן - הדרישות החשובות ביותר: 1. תמיכה נורמלית בעברית 2. תמיכה בתיקיות 3. איכות סבירה+ ומעלה 4. מחיר לא יקר 5. רצוי רדיו שגם קולט תחנות.... 5. נפח 1GB מספיק אם כי רצוי 2GB. ממה שקצת הספקתי בינתיים לקרוא כאן אני מבין שהמומלץ זה iAudio / Cowon העניין הוא שהמחיר שלו קצת יקר לי (350 ש"ח ל- F2) וצריך גם להוסיף כסף עבור מטען ונרתיק... האם יש נגן זול יותר שעונה על הדרישות הנ"ל? שאלה נוספת, באיזו חנות אתם ממליצים לקנות (חנות אמיתית לא באינטרנט) באיזור השרון או פתח תקווה / ר"ג ? תודה

or121210

New member
תגובה

1. חלק תומכים, חלק לא. 2. תיקיות זה רק iAudio / Cowon ונגני מדבקה (לא לקנות נגני מדבקה) 3. רוב הנגנים. 4. אם 350 ש"ח זה יקר, אז אנחנו בבעייה אם אה סגור על תיקיות. בלי תיקיות יש את ה-SANSA CLIP והפיוז. 5. רדיו נקלט עם חוט האוזניות, בכל הנגנים יש רדיו פרט לאייפוד. 6. טוב,זה משאיר אותנו עם ה-F2/פיוז/קליפ. באג חנות טובה, אין שם מוצרי מדבקה.

יאיר B

New member
תיקיות זה רק איאודיו.

נרתיק אני בספק אם תמצא עבורו בארץ (באיביי מן הסתם תמצא). מטען? לא מבין למה אתם צריכים את זה (המחשב לא עובד אצלכם איזה שעתיים שלוש ביום? זה מספיק כדי לטעון את הנגן). איאודיו מוכרים בבאג (הם גם היבואנים).

or121210

New member
../images/Emo207.gif יש למישהו מושג מתי ה-S9 יגיע לארץ?

או איך אני יכול לברר? שאלתי מוכר בבאג רננים והו לא ידע. יש לישהו מושג היכן אפשר להתנסות ב-I7, FUZE, COWON O2 באיזור השרון/תל אביב?

יאיר B

New member
אני לא חושב שההנהלה של באג תסכים לספר לך

דברים כאלה, כך שהם לא ממש הכתובת. לפעמים מוכרים יודעים דברים שדולפים, אבל לא תמיד. התנסות בנגנים: פיוז יש סיכוי למצוא בביג-בוקס ואולי תמצא אחד שעובד בתצוגה באופיס דיפו. איאוידו זה יותר בעיה. יש בבאג, אבל לא פתוחים. אני לא מאמין שיש בבגי-בוקס נגני איאודיו בכלל.

or121210

New member
תתפלא

לפי החנויות ברעננה: - חבל שלא דלף
- לא ראיתי פיוז בביג-בוקס, דווקא COWOON יש F2 ו-D2 (ל-F2 יש ממשק מעצבן וכפתורים קטנים!) - אכן בבאגיש, אך המוצרים מאחורי הזכוכית באריזה. - ראיתי פיוז באופיס-דיפו (יא-אללה, הם מפוצצים בנגני מדבקה!) רציתי להתנסות בו, רק נגעתי, הקפיץ את כל האזעקה בחנות

יאיר B

New member
לאופיס דיפו יש מותג מדבקה פרטי - ATIVA

אז בטח שיהיה מפוצץ בנגני מדבקה (ויש גם מסכי מדבקה). אם יש לך קומבינות עם האנשים בבאג, תוכל לבקש מהם לפתוח את האריזה ולהראות לך אותו (ראיתי את זה כמה פעמים בחיפה). וטוב לדעת שיש איאדיו בביג-בוקס (רץ לשחק עם ה-Q5...)

or121210

New member
דווקא Q5 לא ראיתי../images/Emo10.gif, אבל ראיתי A3 וארכוס 605

אבל אין חיבור לאינטרנט בחנות

train

New member
אני קונה את הנגן עבור אמא שלי ואין לה מחשב

למעלה