המלצה על נגן:)

טהי6

New member
המלצה על נגן:)

אהלו, ערב טוב אני מחפשת נגן לפי הפירוט הבא: מחיר מקסימום: 800 ש"ח תמיכה בסוגי קבצים: תמונות, ווידאו - אפשרי אבל לא הכרחי. גודל מסך (באינץ'): לא משנה, שיהיה נוח נפח זיכרון (בג'יגה בייט): 8-30 אפשרות הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון: עם 8 אז כן, אם 30 אז לא תוספות: רדיו - אפשרי אבל לא הכרחי תמיכה בעברית: מלאה (ממשק +שמות שירים), או רק שמות שירים מקור אנרגיה: העיקר שתהיה נטענת! שליטה בנגן: לא משנה חיבור לרשת (נדיר ויקר): ללא סידור בנגן: העיקר שיהיה נוח ומהיר למצוא שירים כמו שאתם רואים, הרוב לא משנה, אני גם לא מבינה בנגנים כמעט כלום, מה שבאמת חשוב לי זה שחיי הסוללה יהיו ארוכים כמה שיותר, שהשמע יהיה מצויין, שתהיה אפשרות לרנדום / לבנות פליי-ליסט ושהממשק יהיה נוח ומהיר. אה, ועוד שתי שאלות: 1.מה דעתכם על קנייה של נגן ביד שנייה, אפילו נגן צעיר בן 3 חודשים - זה מאוד מוריד עלויות... 2.בין סנסא ואיאודיו - יש חברה שנחשבת טובה / אמינה יותר - מה ההבדל בינהן? תודה רבה! ולילה מצוין

אהמ, אייאודיו D2 נראה לי מתאים.

או אולי אפילו פיוז. בקשר לשאלות שלך, קנייה של יד שנייה זה אחלה אבל צריך לוודא שהכל באמת תקין ולא הרוס. סאנסה דיי ידועה לשמצה בארץ, אני חושבת שבגלל סדרת הE200 הנוראית משהו. כיום יש להם 3 נגנים חדשים ומוצלחים, בעיניי.[כמחזיקת פיוז וI7] אבל בכל זאת, קואון יותר אמינים בעיניי אבל יכול להיות שאני סתם משחודת[אהבת אמת ביני לבין הI7, שאמנם כן, נהרס לי אבל הוחלף והכל טוב ויפה.] בכל אופן, כמה הערות בקשר לנגנים הנ"ל[פיוז וD2]: את שניהם ניתן להרחיב. הפיוז מגיע ל8 ג'יגה אאל"ט והD2 ל16 ג'יגה. בשניהם יש עברית מלאה, אבל יש בעיות עם העברית בפיוז[לא אצלי אגב, מאז שקניתי אותו הוא עם עברית מלאה לא הפוכה ולא כלום.] בD2 יש תמיכה בתגיות ובתיקיות להבדיל מהפיוז שיש בו רק תגיות. ובתאכלס לשניהם אחלה איכות שמע, אני חושבת שלD2 יש איכות יותר טובה. ואחרי החפירה המלבבת: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=96298 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=96373

טהי6

New member
תודה רבה! ועוד שאלה?

אני מתכננת לקחת את הנגן לטיול טרמילאים... הD2 אמור לשרוד את זה למרות שהוא בעל מסך מגע - או שהוא רגיש מידי? בנוסף מצאתי מישהו שרוצה למכור D2 בן 5 חודשים + אוזניות מדגם shure-se102 ב700 שקל - שווה? תודה שוב, טלי

or121210

New member
ב-D2 עמיד מאוד, כדאי לדעתי מגן מסך

כמה GB יש ב-D2 למכירה? מה שווי האוזניות (שקונים אותן חדשות)? יש אפשרות לבדוק את הנגן לפני הקניה? יש אחריות?

isrmnhr

New member
נשמע כמו דיל טוב

הנגן בגרסאת 4GB עולה בערך 600. האוזניות - חדשות - עולות בערך 400. אז כבר המחיר נשמע בסדר. ה-D2 נגן עמיד למדי אבל כמו שכבר אמרו - כדאי שיהיה לך איזה נרתיק או כיסוי כלשהו, לא לזרוק אותו סתם בתיק בלי שום כיסוי. את יכולה לקנות בבאג בשדה התעופה - יש שם נרתיק ל-D2.

יאיר B

New member
רק תקני גם בקבוק אלכוהול כדי לחטא את האוזניות

אלו אוזניות In Ear וכדאי מאוד לחטא אותן טוב טוב לפני השימוש (גם אם את מחליפה את הסיליקון). תבקשי מהמוכר הדרכה איך ללבוש אותן על האוזן (יש שיטה יפה לשים אותן על האוזניים ולכרוך את הכבל מאחורי האוזן).

למעלה