המלצה על ספרים

המלצה על ספרים

כבר הרבה זמן לא היה כאן שרשור על ספרים בהמלצה בחודשים האחרונים נעשתי תולעת (התאהבתי מחדש בקריאה ויש לנו רומן סוער ומעמיק
ממליצה על: מעשה בטבעת צלה של הרוח מקימי רודף העפיפונים מי עוד קורא כאן ורוצה להצטרף להמלצות??

מצטרפת לשתיים מהמלצותייך

צלה של הרוח ורודף העפיפונים (למרות שהסוף שלו טיפה "אמריקאי" מידיי לטעמי). בנוסף, ממליצה בחום על: "האפר של אנג'לה" - סיפור אמיתי נורא עצוב, שמסופר עם המון הומור, על ילדות בכפר אירי קתולי-מאוד. ספר שלא תצליחו להניח מהידיים. "שומרת אחותי" - סיפור על ילדה שהובאה לעולם כדי לתרום מח עצם (ועוד דברים) לאחותה, והחליטה לפנות לביהמ"ש כדי להפסיק עם זה.

Mon951

New member
כל כך הרבה זמן לא יצא לי לקרוא!!

כבר שכחתי איך עושים את זה.

Mon951

New member
האם את יכולה להרחיב קצת?

להגיד לנו על מה מסופר בכל ספר?

m i c h a l i

New member
אני אני אני ../images/Emo63.gif ../images/Emo99.gif

ספרים אצלי זו התמכרות, אני מודה ושמחה שהצלחתי להעביר גם לבתי את האהבה לקריאה עכשיו אני קוראת את הארי פוטר האחרון בעברית (כמה זמן חיכיתי לו) כל כך מותח לאחרונה קראתי: עולם הסוף - מומלץ מאד - על החיים אחרי המוות (אם יש כאלה :) ) זכרונותיה של גיישה - אהבתי אתמול רכשתי במבצע של צומת ספרים (4 ב 100ש"ח) משאלה אחת ימינה שואה שלנו (קניתי שתיים בשותף עם עוד שתי גברות חביבות שהסכימו לחלוק איתי את המבצע חחח) ובסטימצקי - יש מבצע עשרה ספרי ילדים בעשרה שקלים כל אחד: רכשתי חמישה ספרים שישמשו כמתנות יום הולדת לחברי כיתה של יסמין (עדיף מעוד ערכת יצירה) המצחיקה עם העגילים בקבוק הבושם של אימא ועוד שניים שהיא בחרה...

"בקבוק הבושם של אמא" ספר מצויין אבל עצוב מאוד

קראתי לפני 18 שנה ועדיין זוכרת אותו. אפילו שמרתי אותו עד היום... וזכרונותיה של גיישה ספר מצויייייייייןןןןןןןןןןןןן.

ספרים נפלאים../images/Emo63.gif

אמנות האושר - הדלאי למה
חסד - שרון זלצברג
חשוב והתעשר - נפוליון היל
הכל אפשרי - בנג'מין זנדר לא ספרי סיפורת, אלא ספרים מופלאים לצמיחה אישית וכל אחד מהם הוא מתנה גדולה לחיים סומסומיתה שלי, התגעגעתי

למעלה