המלצה על ספרים

המלצה על ספרים

אני מזמין את כולם ובעיקר כולן לשרשר כאן המלצה על ספר או ספרים שעשו לכם את זה ואני אתחיל דווקא בספר ילדים " אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" מאת דר' סוס זהו ספר קצר (לא חייבים לקנות, ניתן לקרוא אותו בעמידה בחנות ספרים)

היי איציק,הספר שהשאיר עלי רושם../images/Emo20.gif

עז ביותר ,מימי ילדותי "מלכת השלג". אולי יש לך ניתוח מעניין על זה? אביבה.

O C

New member
הנבואה השמיימית

של ג'ימס רדפילד. הרפתקני ורוחני. ספר שגורם לך לחשוב....

ספרים ../images/Emo63.gif

1. כוחו של התת מודע - ד"ר גוזף מרפי 2. סודות ששמרתי בבטן- ליהיא לפיד

מנורה

New member
../images/Emo63.gifספרים רבותי ספרים

קודם כל זאת הזדמנות מצוינת לנצל את שבוע הספר ולהתאשר בספרים חדשים מה עוד שהם המלצה חמה שלכן/ם אני ממליצה על 1. האביר בשריון החלוד אגד למבוגרים של רוברט פישר המון חומר למחשבה 2. שלווה, אהבה וריפוי של ד"ר ברי ס' סגל. קריאה מהנה.

ספרים מומלצים

ספר מאוד יפה שנהנתי מאוד הוא : חסד נעורייך / אייל מגד למה זה קורה לי / ספר על קבלה

מר ורטיגו - פול אוסטר.

אחד הספרים הכי מדהימים שקראתי בחיי. אני בכלל תולעת ספרים מגיל חמש ואם תרצו המלצות על ספרי קריאה אשמח לתת.

ועוד כמה

לגבי הספר למה זה קורה לי / דוד יעקובי גריה שכחתי לציין את הסופר , סליחה ועוד ספר ילדות לילדים שמתחילים לקרוא אני לא מה שאתם חושבים / אורית רז קריאה מהנה אשמח לשמוע עוד ספרים והמלצות

סימה g

New member
../images/Emo9.gif

ספרים ממליצה בחום על תמרה הולכת על המים של שפרה הורן, רומן אמיתי של סמדר שיר, חמוד. אני תולעת ספרים אבל שוכחת מה קראתי מהר מדי. מתחברת מהר ומתנתקת מהר. גם משאילה ספרים ושוכחת למה השאלתי.

love88

New member
שמוליק קיפוד - גם לילדים

לבעלי קוראים שמוליק כשבת אחותי היתה בת חמש, היא קראה לו שמוליק קיפוד כמו כן, הכרתי את בעלי בתקופה של רוצי שמוליק הוא קורא לך... ממש נטסטלגי ורומנטי נכון?

למעלה