המלצה על ספר

GMjoy

New member
המלצה על ספר../images/Emo63.gif

סוף שבוע נפלא! אני רוצה להמליץ לכם היום על ספר נהדר, שבו נתקלתי "במקרה" על שולחן העבודה שלי! שם הספר:בגן האמונה לקחתי לדפדף בו כמה עמודים, וגיליתי בו דברים נהדרים, שמחזקים בי את האמונה במה שקורה! הדברים שם אפילו טיפה סותרים את "הסוד" אבל אני קטפתי ממנו את הידע המתאים, שאינו סותר בכלל, אלא גורם להשלמת פאזל! אני חושב שדברים חכמים נכתבו בו בעניין הנסיבות בחיים שלנו. "בסוד" מעדיפים לטשטש את העניין באמצעות עצמנו - אנחנו אדוני החיים שלנו ! למשך זמן, המשפט הזה אעלה בי המון שאלות כמו: אם אני אדון לחיי, אז למה אני צריך לחכות שמלמעלה יתנו "אישור" להגשים או לא להגשים לי מטרה כזו או אחרת. כשאני מדליק את המחשב, הטלויזיה, הטוסטר, אני לא מחכה לאישורים - אני מבצע פעולה! אני בעל המחשב, אני משתמש בו. אני בעל הבית, אני גר בו. אני בעל החנות, אני עובד בה. אני בעל החפץ הזה, אני משתמש בו. כשזה נוגע לבקשות ולמציאות שלנו, אנחנו לא כאלה "בעלים" גדולים. זה מזכיר לי מאוד את דבריו של "מדען חלל" (אגב, הוא נעלם להמון זמן מהפורום), שלא פעם ציין עובדה קיימת: אנחנו לא קובעים בחיים האלה שום דבר!". נכון שזה טיפונת כואב לאגו, אבל לדעתי זה גם נכון ! עצם ההגשמות שלנו, נעשות מתוך אמונה ותפילה לקדוש ברוך הוא. ה' (היקום) נותן לנו את הזכות להגשים דברים, ועושה את זה על ידי התפילות והבקשות שלנו. דבר מאוד חשוב שאני קיבלתי מהספר זה - הכל קורה לטובה - עפ"י רצונו של אלוהים. אם מישהו כועס ומתלונן על גורלו המר, ועל אי ההצלחות שלו בתחומים, אז הוא לא מאמין במשפט הזה! אדם שמאמין - מקבל את הדברים באהבה! אדם שלא מאמין - יגיד שהכל לטובה, אבל איפשהו יגביל את ההצהרה הזו אצלו על סמך אי הצלחה במשהו. אז הספר חולק קצת על הקבלה והסוד, ואומר, לדעתי, דברים נכונים ואמיתיים לאנושות - הכל לטובה מאלוהים! אנחנו מחליטים, אנחנו בוחרים, אבל רק אלוהים (היקום) יודע לשם מה אנחנו עומדים איפה שעומדים, ולשם מה אנחנו מקבלים או לא את הרצונות והפנטזיות. תודה רבה ליקום שהעניק לי את ההתבוננות הזו בספר על שולחן העבודה שלי :) תודה רבה!

למעלה