המלצה על פסיכולוג

מצב
הנושא נעול.

רועיבת

New member
המלצה על פסיכולוג

המלצה על פסיכולוג
שלום, לפני כשבוע גילינו שהשחלות שלי אינן מתפקדות - וחשבנו ללכת לייעוץ בעניין (איך להתמודד וכו') עם מישהו קצת יותר מקצועי. מישהו שמע על דורית משעולי מרח' בני אפריים בת"א? תודה!

לא מכירה אותה, אבל בהחלט מומלץ

המלצה על פסיכולוג
שלום, לפני כשבוע גילינו שהשחלות שלי אינן מתפקדות - וחשבנו ללכת לייעוץ בעניין (איך להתמודד וכו') עם מישהו קצת יותר מקצועי. מישהו שמע על דורית משעולי מרח' בני אפריים בת"א? תודה!
לא מכירה אותה, אבל בהחלט מומלץ
ללכת לטיפול. ההכרה בבעיה וההשלמה עמה היא חלק חשוב וחיוני בדרך להצלחה. רק ככה אפשר להתחיל במאבק בדרך לתינוק המיוחל. אם השלב הזה קשה, מאוד רצוי לחפש עזרה. בנוסף לאופציה של טיפול פרטני/זוגי קיימות מספר מסגרות של קבוצות תמיכה מיוחדות לזוגות שעוברים טיפולי פוריות, שבהן ניתן לקבל המון תמיכה, מידע ובעיקר תחושה של "אתם לא לבד". פרטים תוכלי למצוא בקישורים בלוחות של פורום פוריות וכן באתר של עמותת ח"ן לפיריון. שיהיה בהצלחה! שיהיה בהצלחה.

רריא

New member
המצלה לפסיכולוג

המלצה על פסיכולוג
המצלה לפסיכולוג
אני מצטרפת להמלצות החמות לפנות לטיפול במצב כזה. אני מכירה זוג שלא הצליח לצלוח את הטיפולים ונפרד. חבל. טיפול טוב יכול להוציא את הזוג מחובר ואוהב יותר ובנוסף, בעיקר, אולי לקדם את המטרה.. אני ממליצה על פסיכולוג בשם צביקה שוורצמן מהרצליה. בהצלחה, רבקה

רועיבת

New member
המון תודה!

המצלה לפסיכולוג
אני מצטרפת להמלצות החמות לפנות לטיפול במצב כזה. אני מכירה זוג שלא הצליח לצלוח את הטיפולים ונפרד. חבל. טיפול טוב יכול להוציא את הזוג מחובר ואוהב יותר ובנוסף, בעיקר, אולי לקדם את המטרה.. אני ממליצה על פסיכולוג בשם צביקה שוורצמן מהרצליה. בהצלחה, רבקה
המון תודה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה