המלצה על פעמונים - בית ברל

יעל_ב

New member
המלצה על פעמונים - בית ברל

שלום לכולם החלטנו להתחתן וכבר 3 שבועות אנחנו מסתובבים לחפש מקום. אנחנו בשאיפה לסגור כבר בשבוע הבא, כשכרגע ל"פעמונים" בבית ברל סיכוי גבוה מאד להיבחר. קיבלנו מהם הצעה ל"דיל" עם קייטרינג "ממטבחו של שף". אשמח לקבל את חוות דעתכם על המקום ועל הקייטרינג. תודה יעל

הייתי בגן הפעמונים לפני שנה בקיץ

והיה מאד יפה. החופה ממוקמת למטה, במין אמפיתאטרון כזה, עם אבנים גדולות מסביב. מאד נחמד. רק דבר אחד. החתונה נערכה באמצע יולי, והיה חום נוראי. היו מאווררים, אבל לא עזרו: אם המאוורר היה מכוון ישר לשולחן, אז דברים עפו והיתה רוח פרצים. אם לא מכוון ישר עליך חם אימים. אז צריך לבחור תקופה בזהירות. בהצלחה. עוד דבר, אל תיקחו את קיטרינג רוזה. היה קצת אוכל, ומאד לא מגוון, ולא ממש טעים.

tooshtoosh

New member
נראה שאתם בדרך הנכונה

לדעתי שתי הבחירות שלכם מצויינות, גן הפעמונים הוא אחד המקומות היותר מיוחדים וקסומים שקיימים היום, מעוצב במקצועיות ולא מאולתר כמו גנים רבים אחרים, הוא צבעוני ומרהיב - תענוג. ומטבחו של שף - קייטרינג איכותי עם אוכל מעולה. בהצלחה! ואתם יכולים להיות רגועים.

יעל_ב

New member
תודה על ההמלצה

גן הפעמונים באמת יפה לדעתנו וכרגע ההתלבטות אם להתחתן שם תלויה בקייטרינג. טעמנו כבר את קייטרינג רוזה בביתו. היה מאד טעים אם כי באמת פשוט, ועכשיו בעקבות דבריה של יעל של צביקה נחשוב פעמיים. מטבחו של שף באמת טעים (בעיקר המתאבנים בקבלת הפנים) אבל יש לי קצת בעיה עם המנות האחרונות שלו שלדעתי טעונות שיפור. לפעמונים יש דיל גם עם קייטרינג יונתן האם שמעתן עליו? יעל

יעלי2

New member
אני שמעתי (לא טעמתי) על הקייטרינג

של יונתן שהוא טוב. הכי טוב שתעשו גם אצלו טעימות וכך תחליטו סופית אם המקום והאוכל טובים לכם. מתי האירוע? ספרו עוד פרטים

יעל_ב

New member
לבקשתכם... עוד פרטים עלינו

את הצעת הנישואין קיבלתי מאבישי לפני כחודשיים בארה"ב. חזרנו לפני חודש ואחרי שבוע התאוששות התחלנו בחיפושים אחר מקום. כך שאנחנו ממש טריים בעסק ורק בתחילת דרכנו. כרגע עומדים על הפרק "מקום אחר" (גן האמנים) ופעמונים. הארוע מתוכנן לסוף מאי או תחילת יוני כשההתלבטות היא לא רק איפה להתחתן אלא גם באיזה יום. אבישי רוצה את יום חמישי מהסיבה הברורה שלמחרת לא עובדים ואנשים לא יהיו לחוצים ללכת הביתה. לי זה לא כל כך עקרוני, ובגני האירועים מנסים לשכנע אותנו ששעת סיום החתונה לא קשורה ביום ושיום חמישי זה לא מה שיעשה לנו את החתונה, מה גם שזה יום הרבה יותר פקוק. בקיצור... אני מבולבלת. מה דעתכם? יעל

nikit1

New member
לגבי גנים וימים-

אנחנו מתחתנים בגן האמנים בפברואר ביום חמישי. נכון שהחתונה מסתיימת פחות או יותר באותה השעה בכל ימות השבוע אך נראה לי ביום חמישי ליותר אנשים תהיה אפשרות להגיע, למרות הפקקים. זה הרבה פעמים השיקול שלי כשאני מוזמנת לארוע באמצע השבוע.אגב, בהתחלה החתונה תוכננה למאי ושקלנו ברצינות את "פעמונים"- מקום מדהים בעיני. אך גן האמנים ניצח בסוף... בכל מקרה- בהצלחה!

shelycat

New member
יום שישי את יודעת....

אנחנו התחתנו ביום רביעי ואנשים רקדו עד 01:30. היום לא ממש משנה מי שרגיל ללכת לישון מוקדם יעזוב מוקדם וילך לישון כמו בכל יום ומי שאוהב להשאר ער לחגוג ולרקוד יעשה זאת בכל מקרה.(אנשים הם יצורים של הרגלים). הקהל המבוגר יותר בד"כ עוזב אחרי המנה האחרונה שאז גם מבחינה מוזיקלית הקצב עולה ומתאים יותר לצעירים, והצעירים יחגגו איתכם ואפילו אחריכם (המשיכו לרקוד הרבה אחרי שאנחנו כבר ישבנו עם הרגליים למעלה) עד שיכבו להם את המוסיקה והאור (למרות שלגבי האור אני לא בטוחה די חשוך גם בלי זה). הדבר שכדאי לשקול שקשור ליום בשבוע הוא מתי אנשים יגיעו בשל התנועה והרבה אנשים מנצלים את יום חמישי לקניות, כך שכדאי לתכנן את שעת החופה וקבלת הפנים בזמן נוח, בנוסף כדאי לברר לגבי התאריך שתבחרו אם השעון יהיה שעון קיץ או חורף, דבר שמשפיע גם על ההגעה לחלק מהאנשים, אבל בעיקר על הצילומים וסדר היום שלכם.

שירי71

New member
פעמונים

מקום מדהים לדעתי. היינו שם לבדיקה לשם התרשמות לחתונה שלנוץ. אבל לא עשינו שם, כידוע. המקום מקסים אך לדעתי יפה לאירועים גדולים של 400 500 איש לפחות אחרת הוא גדול מידי. חוץ מזה מקסים, אך שימו לב למיקום ולפקקים - תלוי מאין מגיעים רוב האורחים שלכם?

למעלה