המלצה על צימר בצפון

המלצה על צימר בצפון

שלום רב, אני מארגנת סופשבוע מפנק ל 10 זוגות ממקום העבודה ויש לי התלבטות ,אשמח לשמוע את דעת המבינים: האם משהו התארח ב"ארוח בית השלום" במטולה? המקום נראה מאוד יפה ואין לי מושג איך החדרים. האם משהו מכיר את בית הארחה שגיא באמירים? בבצת יש 2 מקומות עם 10 חדרים,"פרח של מקום" ו"מול הרכס"... האם משהו שמע עליהם ויכול לספר? אשמח לשמוע ותודה נמרה

בבקשה...

בית שלום - חדרים רגילים פלוס, ארוחת בוקר לתפארת, בעלי בית שעושים את הביקור לחוויה. פרח בבצת - מקום נהדר בין הבננות. מתאים לקבוצה קטנה. ממליץ על שני מקומות נוספים: "אמירי הגליל" - מלון משפחתי באמירים. (17 חדרים) "פנינה בבצת" - חדרים מופלאים עם מארחים ניפלאים.

muriel

New member
מול הרכס

המיקום מאוד יפה ליד מטעי בננות, נוף מקסים, בעלי הבית מאוד מאוד נחמדים ונכונים לייעץ ולעזור, באמת אנשים טובים, ארוחת הבוקר טעימה מאוד וטריה טריה, מוגשת בחדר אוכל קטן וחביב, מדשאות נעימות ובריכת שחיה קטנה. יחד עם זאת, לא הייתי קוראת לזה מקום מפנק בגלל החדרים שהם די פשוטים - המיטות פשוטות מאוד ובאחד החדרים שלקחנו אפילו לא נוחות, המקלחת מאוד צפופה, מקרר אחד היה שבור והמטבחון ממש קטן. (אין ג'קוזי או נרות ריחניים...). תלוי כמובן מה מחפשים ומה אוהבים (אני למשל מעדיפה לקרוא ספר בצלו של עץ בננות מאשר לשכשך בג'קוזי), לצרכים שלנו זה בהחלט התאים אבל שוב, זה לא מפנק. יכול להיות שיש עוד סוגים של חדרים שם אבל לא שאלנו. בכל מקרה, נסיעה טובה

למעלה