המלצה על צימר לסופ"ש הקרוב!!

יוני1999

New member
המלצה על צימר לסופ"ש הקרוב!!

שלום לכולכם, ראשית ברצוני לציין שהפורום הזה מדהים מדהים מדהים. ועכשיו לבקשתי - אני רוצה לקחת את בעלוליי סוף סוף לבד שנינו ללא הקטנים שיהיהו לי בריאים אבל רק שנינו לצימר רומנטי עם ג'קוזי במקום אחלה עם ארוחת בוקר יהיה טוב בסביבות -450-550 ש"ח כולל ארוחת בוקר טובה יהיה מאוד נחמד עדיפות לאזור הגולן ו/או סובב כנרת גם יוכל להיות אבל שהדגש וכמובן צימר שמקבל ללילה אחד של שישי שבת והכי הכי חשבו שיהיה רומנטיייי (כמובן עם מסעדות טובות באיזור). המון המון המון תודות מראש,

drtrip

New member
תודה רבה וברוך הבא../images/Emo140.gif

אנסה לעזור... רוב הצימרים לא מקבלים רק ללילה של שישי אלא על בסיס מקום פנוי בלבד ואז הם בדר"כ מבקשים שתתקשר ביום רביעי. מקומות טובים עם המחירים שאתה מדבר עליהם קצת קשה אך אנסה לעזור: הצימרים מעץ בגונן-צימרים חדשים ויפים עם גקוזי עגול, LA גליל בראש פינה, אהבה בגורן-גורן. בהצלחה!

יוני1999

New member
אני מחפשת באזור הגולן

קודם כל תודה על ההעינות המהירה אבל אני מחפשת באיזור הגולן ו/או סובב כנרת ולא בגליל המערבי ו/או עליון. בתודה מראש,

כמו שניכתב, רוב הצימרים, אינם....

מקבלים הזמנות ללילה אחד בסוף שבוע, משיקולים כאלה ואחרים. אלא, וזה חשוב להדגיש, על בסיס מקום פנוי, ובשביל זה, צריך להמתין עד לרגע האחרון. רעייתי ואני, וכן, אנחנו משוחדים, מעדיפים לבלות בצימר די קבוע, במרגליות. אולי בגלל, שהם חברים? אולי בגלל שאנחנו מתפנקים שם? וגם, בגלל המחיר, שהוא יותר מסביר, ואנחנו מקפידים לשלם על כל פעם ופעם, וכן, ניתן להזמין ללילה אחד בסוף שבוע. אנשים שביקרו שם בלעדינו, חזרו בהחלט עם רשמים דומים, במחירים, הנחשבים בענף, כמצחיקים (קצת יותר מחצי המחיר שאת מבקשת לשלם). נכון. אין ג'קוזי. אבל, יש אוירה חמה ומשפחתית, הכוללת את הכל. איפה? כמו שאמרתי: מושב מרגליות (ופרטים מדוייקים, אמסור רק במסרים, היות ומדיניות פורטל תפוז, למיטב זכרוני מהימים בהם אני ניהלתי פורום, היא שאסור לפרסם). חגי

drtrip

New member
אנסה שוב לעזור...

יש גם בעיית מחיר כבדה!!! רמות-רמת הגולן-חדרי אירוח גולן-חדרים מרווחים ומשופצים-בנויים. רמות-רמת הגולן-בריזה בכפר-בקתות עץ מאובזרות. רמות-רמת הגולן-הבקתה-בקתות עץ מאובזרות. מעלה גמלא-ויקטוריה-בתי אירוח-בקתות עץ מאובזרות. מעלה גמלא-בקתה ברמה-בקתות עץ מאובזרות. מעלה גמלא-נופש אצל מרום-בקתות עץ מאובזרות. LA בקתה-קבוץ אורטל-בקתות עץ מאובזרות. *יש לציין שככל שיש יותר בקתות, כך הסיכוי גדל לקבל בקתה אחת לפחות שיהיו מוכנים לילה אחד. רובם נמצאים באתר תפוז טריפ, בהצלחה! מקווה שעזרתי ואפילו בכצת...

למעלה