המלצה על קורס הכנה ללידה

פאקא

New member
המלצה על קורס הכנה ללידה

אני מאד מתלבטת ומחפשת המלצה על מדריכה לקורס הכנה ללידה, בקבוצה או פרטי. בתל-אביב. אבל... מישהי שיש לה איזשהו חיבור להריון בסיכון, טיפולים, הפלות וכל הקשור בכך. אני לא חושבת שאצליח לשרוד נפשית קורס "תמים" ורגיל... מאד מאד אשמח לקבל כל המלצה !! תודה, פאקא

אני מבינה את ההתלבטות שלך

לפעמים בגלל המטען שאת מביאה איתך למקום "תמים" כמו קורס הכנה ללידה, את מרגישה נורא צינית ומרירה ולא שייכת, וזה בהחלט עלול לקלקל. אני זוכרת שבקורס ההכנה ללידה שאני עשיתי ליוו אותי חלק מהזמן תחושות כאלה. הכרתי את החומר, עניתי למדריכה ב"שלוף" על כל השאלות, ובמקום להרגיש טוב עם הידע שיש לי הרגשתי פשוט מנוכרת מחוויית ההתרגשות והבעבוע שאמורה להיות לב-לבו של קורס מהסוג הזה. אז אני בהחלט מבינה על מה את מדברת. מצד שני, אני חושבת שיש יתרון גם לקבוצה כזו, כי הדינמיקה שנוצרת כשיש כמה זוגות, וכל אחד מביא את נקודת ההשקפה שלו והדאגות שלו, מאוד עוזרת להתכונן ללידה, שהיא אירוע עם המון וריאנטים והמון שאלות שיכולות להתעורר. הפתרון שאני חושבת להציע לך הוא לשלב בין הדברים - למצוא דולה או מיילדת שיש לה קשר להריונות בסיכון וכיו"ב, ולעשות איתה סשן פרטי או שניים, ובנוסף גם להיות נוכחת בקורס הכנה ללידה קונבנציונלי, ולקחת ממנו את מה שהוא יכול לתת לך. אני חושבת שהשילוב הזה יענה על הצרכים שלך בצורה טובה. הכי חשוב - שיהיה
ועם הסוף הכי טוב שיש.
עתליה

Honey Annie

New member
בליס עם קרולין

יש מועדון יולדות בליס עם מדריכה בשם קרולין שמעבירה קורסים להכנה ללידה. אני עשיתי את הקורס איתה והיא מקצוענית אמיתית. בקיאה מאוד בכל הפרוטוקולים של הריון בסיכון והתייחסה לזה בהרצאות. זכרי רק שיכול להיות שהלידה תהיה השלב הכי קל בהריון שלך. קווי לטוב. בהצלחה. רק אושר.

למעלה