המלצה על קנייה של ריהוט חדש לבית לבעל חתולים

itay2511

New member
המלצה על קנייה של ריהוט חדש לבית לבעל חתולים

יש לי 2 חתולים בוגרים כבר כמה שנים, הספות שלי הן עשויות מבד והן כבר נראות נורא, ואני רוצה להחליף החתול אצלי דאג להוציא לי חוטים מהספות ניסיתי ספריי למינהם לא עוזר, ורציתי לשאול איזה ספות כדאי לרכוש שלא יהרסו? אשמח לתשובה מבעלי נסיון גם ספות זולות יתקבלו בברכה, ושנית האם ספות דמוי עור מומלץ?

be_roo

New member
אין ממש ספות שעמידות בפני חתולים אם הם החליטו שזה משטח

הגירוד שלהם.
הפתרון אצלי היה למצוא לחתולים משטח גירוד שהם מעדיפים על הרהיט. בכל פעם שהתחילו לבצע זממם בספה העברתי אותם לאלטרנטיבה.
&nbsp
צריך לנסות כמה אופציות, יש חתולים שמעדיפים עמודים עם חבל מלופף, אחרים מעדיפים קרטון. אפשר לפזר קטניפ באיזור המועדף על חלק מהחתולים זה עובד.
&nbsp
כן הסכמתי להקריב את הכסא בחדר העבודה, וכשהריפוד המקורי שלו הלך, שיפצרתי לו חתיכת שטיח שמחזיק עדיין שנים. לספות שלום.

אלישבע777

Well-known member
המלצות לרהיטים

אכן חתולים בוגרים בעלי הרגלים לשריטת ספות, לא ישנו את הרגליהם.
כדי להתאים ספה עמידה לחתולים - צריך למצוא אחת כזו אבל גם להרגיל את החתול לספר. איני יודעת מה יותר חשוב.
אילו היו החתולים גורים, הייתי מתחילה ממש מגיל צעיר - להרגיל אותם לקיצוץ ציפורנים. זה מאוד עוזר בשריטות. מאחר שהם בוגרים, קשה יהיה להרגיל אותם לזה, אבל מדי פעם תקחו לווטרינר או אולי לספרית כלבים וחתולים טובה שיעשו את זה תמורת תשלום. וזה הרבה כי צריך אחת לחודש. יש גם כיסויים לציפורניים, אבל אין לי ניסיון עם זה.
נותרנו עם המלצות לרהיטים בלבד. לקנות משהו זול באמת שאם יקרע, אפשר להחליף כעבוד זמן מה. הרהיטים שעמידים לחתולים הם רהיטים בעלי ריפוד רך ואריגה צפופה, ללא חוטים עבים ובולטים.,] כך שהציפורנים לא יכולות להיכנס ברווחים ולשלוף חוט. הריפוד הרך, לא נותן "קונטרה" לכף הרגל והיא שוקעת בו ולכן החתול אינו יכול למשוך חוטים. בנוסף רצוי שהידיות יהיו ממתכת או מחומר סנטטי עמיד לשריטות, ללא ריפוד. מאחר שהידיות הן מקום נוקשה שנותן קונטרה לחתול ומאפשר לו למשוך חוטים. המשענת האחורית יהיו בעלות כריות רכות רבות ורצוי עם ציפיות נשלפות וניתנות לכביסה וכך גם לגבי כריות המושבים. יש ריפודים שהם דמויי זמש והם חלקים יותר, אין לי ניסיון בבד כזה, אבל יתכן שהוא בא בחשבון.
לי היו שני סוגי רהיטים עמידים - סלון סטודנט שהיה סלון רך עם כריות בעלות פתיתי ספוג. לא הכי נוח לישיבה, אבל מאוד עמיד לחתולים. הסלון שלי היום הוא מסוג "רהיטי גן" , דמויי ראטן. הבעיה שהסלון באמת קטן למשפחה ויתכן שצריך לקנות שניים ביחד...
הכריות רכות , " סיבי הראטן" השזורים זה בזה, הם מפלסטיק חזק ביותר החתול אפילו לא נוגע בזה... החתול יושב על הספות ולא פוגע בהן בקצה ציפורנו הקטנה. בתמונה רואים את הכורסה. הספה לא צולמה. אם תרצו לדעת היכן קונים סלון כזה, אכתוב בנפרד.

למעלה