המלצה על ראוטר ביתי

SicTransit

Active member
המלצה על ראוטר ביתי

יש לי ראוטר עם התוית netbox שקיבלתי מ netvision, אבל בגלל המרחק בין המחשב לבינו מהירות הגלישה שלי רחוקה מלהשביע רצון. netvision אמרו לי שאין להם ראוטר חזק יותר. אני מעדיף לא להתחיל להסתבך עם repeater (מהנדס תקשורת אני לא) אלא להחליף אתץ הראוטר למשהו שיתמוך במהירות גלישה של 15M כשהמרחק בינו לבין המחשב הוא כ-12 מטר עם קיר אחד ביניהם.

אשמח לקבל המלצות.

cheif

Member
מנהל
אתה בבעיה

לפי הידוע לי, ה-NETBOX אינו רק ראוטר, אלא משמש גם כמודם. כמו כן, NETVISION אינה מאפשרת שימוש בראוטר משולב עם מודם שאינו NETBOX ולפיכך ההחלפה שאתה מבקש אינה אפשרית. תוודא עם NETVISION מה האפשרויות שלך.

SicTransit

Active member
דיברתי איתם

ראשית - תודה על התשובה.
&nbsp
מאחר ואני מנוי שלהם גם לתשתית וגם לשרותי האינטרנט, מוקדן שלהם אמר לי שהם אפילו יעזרו לי לקנפג את הנתב-מודם שאקנה. מכל מקום, אחרי האזהרה שלך לא אקנה כלום לפני שאוודא את זה מולם שוב. המלצות?

SicTransit

Active member
תשובות

1. הם אומרים שאין להם אלטרנטיבה, אבל כאמור יעזרו לי עם ראוטר פרטי שאקנה. בעקבות ההודעה של sweetums אנסה לברר אצלם אם יש צפי מתי אותו נתב יהיה זמין.
2. הרשימה הזאת לא עוזרת להדיוט כמוני. אני זקוק פשוט להמלצה (*).
3. התקציב לא ממש מוגבל אבל אני לא רוצה להוציא כסף מיותר (כאילו, דה). הפרמטרים החשובים לי הם שבטווח של כ-12 מ' (עם קיר חוצץ) אוכל לגלוש במהירות המובטחת של 15 M - כרגע אני מגיע לשליש מזה ולעתים פחות. לא איכפת לי לרכוש בחו"ל כי אני לא ממש לחוץ, אין לי בעיה לחכות כמה שבועות.

sweetums

New member
באיזה דגם נטבוקס מדובר?
סלקום קיבלו אישור ייבוא לדגם חדש,VV 5820, נסה לשאול אותם עליו.
אני קיבלתי תשובות סותרות.

SicTransit

Active member
הדגם שברשותי הוא

ADB P.RG AV4202N. אנסה לשאול אותם לגבי הדגם שציינת ואעדכן כאן.

sweetums

New member
זה הדגם הישן ביותר
אם הם מתכחשים לקיומו של ה5820, תדרוש את הVV3220 שאותו הם בוודאות חילקו.
אם לא תצליח דרך השירות, אתה תופתע לגלות את היכולות של מח' קשרי לקוחות.
&nbsp

SicTransit

Active member
עדכון

סיכמתי איתם על ביקור טכנאי, למרות שבתחילה הם טענו ששינוי הנתב לא יעזור. אעדכן בהמשך.

azaria

New member
המחשב הוא לפטופ או נייח? כי אם נייח אפשר כבל רשת.

SicTransit

Active member
נייח

אבל המיקום שלו רחוק מהראוטר ואין לי חשק להעביר כבלים בבית, מה עוד שיש מחשב נייח נוסף שגם הוא סובל מאותה בעיה.

למעלה