המלצה על רופא לסריקת מערכות

gitarly

New member
המלצה על רופא לסריקת מערכות

אני בת +40 , הריונית מאושרת - חד הורית, בהריון שבוע 10, מזריקה אינסולין (מאובחנת כחולת סכרת מלפני ההריון). אני לפני בדיקות שקיפות עורפית וסקירת מערכות מוקדמת. אני מאיזור השרון ואני מחפשת המלצה על רופאים מאיזור השרון או מאיזור תל-אביב. האם מישהי מכן שמעה על הרופאים הנ"ל: ד"ר וקסמן יגאל מאפקה, ד"ר אייכלר המטפל במרכז לבריאות האישה ברעננה ובתל השומר, ד"ר אניטה סילבר מכ"ס, ד"ר עופר מרקוביץ, האם מישהי יכולה להמליץ על מומחה בתחום סריקת מערכות... אשמח לקבל חוות דעת. תודה וחג שמח

etti34

New member
אני עשיתי שקיפות אצל ד"ר מרקוביץ

הגעתי אליו בעקבות המלצה של חברה, שעשתה אצלו גם סקירה מוקדמת ומאוחרת. אני התרשמתי מאוד לטובה, נראה שהבדיקה בוצעה בצורה יסודית אני כנראה אשוב אליו לסקירה המאוחרת. את הסקירה המוקדמת, אגב, אני עושה אצל ד"ר אילן גל. מקווה שעזרתי, והמון המון מזל טוב !!!

mbo

New member
הכי מדהימה - ד"ר אניטה סילבר

עשיתי אצלה את השקיפות ואת הסקירה - היא פשוט אנושית, מקסימה, עדינה ואישיות נפלאה ממליצה עליה !!!!!! בשני הבנים הקודמים עשיתי סקירה אצל מישהו אחר וכל הסקירה (הוגינלית) סבלתי מאוד ובשקט והפעם 45 דקות של סקירה יסודית ואפילו לא כאב ! היא עושה גם בתלת מימד ומקבלים בסוף DVD של הסקירה. יש להזמין דחוף תורים אליה כי לפי דעתי היא מלאה עד יוני.

etti34

New member
ד"ר מרקוביץ

שמו המלא הוא עופר מרקוביץ הוא מקבל בגבעתיים, במרכז רפואי "דניאלי", ברח' רמב"מ.

ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

לא יצא לי להכיר אישית אף אחד מהרופאים שהזכרת, אבל אני יודעת שלד"ר סילבר יש מוניטין מצוינים. מאחלת לך הריון ארוווווווך ומשעמם ורק שמחה.
עתליה

למעלה