המלצה על רופא נשים

שמופי2

New member
המלצה על רופא נשים

בוקר טוב לכולן, אני בקופ"ח "כללית", והאמת שאני לא ממש מרוצה מרופאת הנשים שלי. אשמח אם מישהי תוכל להמליץ לי על רופא נשים טוב באיזור המרכז שמקבל ב"כללית". תודה ויום טוב ושקט לכולן, שמופי

שמופי2

New member
רמת גן

אבל אפשר גם גבעתיים, ת"א, ב"ב , פ"ת , הרצליה והאיזור תודה, שמופי

ayush

New member
ממליצה לך על דר' יהודה חבז

מקבל בקלינקה דרך "כללית". יש לו אולטרא סאונד במרפאה והוא מאד סובלני ונחמד . אין בעיה של תורים פנויים. מומלץ

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gif בואו נעשה שרשור המלצות

רופאים כמו בהריון ולידה אבל כוללני יותר. כל אחת תציין את שם הרופא, באיזה קופ"ח מקבל וכמובן היכן המרפאה ולמה היא ממליצה. כך נוכל לעשות מאמר ולעדכן אותו במשך הזמן. ההמלצה שלי: דר' דב לקסמן, מקבל פציינטיות של קופ"ח מכבי בגבעתיים (אפשר למצוא במדריך של מכבי). היתרונות:
מקצועי מאוד - אני לא צריכה לבקש כלום.
נחמד ועונה תמיד על שאלות.
יש לו אולטרסאונד במרפאה והוא משתמש בו בכל פעם שיש צורך.
הוא לא עושה עניין מהתייעצות עם מומחים נוספים (לפחות במה שקשור להריון - סקירות וכד'). |עושה מעקב הריון כולל לחץ דם ולא מפנה לטיפת חלב (אפשר אם רוצים אבל לא חייבים). החיסרון - תמיד צריך להמתין המון זמן בתור, אבל אני תמיד אומרת שאני מוכנה להמתין כי אני יודעת שכשאני אכנס גם אני אקבל את מירב היחס.

m i c h a l y

New member
הרופא עליו אני ממליצה

הוא זה שאליו אני הולכת באופן פרטי.... לצרף פרטים? בכל אופן יש לי המלצות חמות מאוד (גם מאנשי מקצוע) על רופא שמקבל באזור יישובי מודיעין. אני מתלבטת אם למסור את כל הפרטים כי אז אחשוף את עצמי למכריי המשוטטים ברשת.. בכל אופן, אשמח לענות על העניין במסר אישי. (אולי אכתוב מסר למעין או לפונג והן יעדכנו בשרשור את הפרטים???)

sher72

New member
ההמלצה שלי:

פרופ' כספי אליהו - מקבל באופן פרטי בלבד במדיקל סנטר, לשעבר מנהל מחלקת נשים בבי"ח אסף הרופא.
מקצועי ביותר ובעל ניסיון רב.
תמיד אומר את האמת ושומר על אופטימיות
US במרפאה.
תמיד זמין ומגיב במהירות לכל פקס או הודעה
אישיות מקסימה ותמיד מצליח להצחיק אותנו
כמעט אף פעם לא מחכים בכלל בתור
וכן כן אני מאוהבת. מומלץ בחום.

מעיןבר

New member
תשלחי לי מסר

עם כל ההמלצות ואני אפרסם ברשימה (בכל מקרה התכוונתי לפרסם ללא שמות הכותבות).

m i c h a l y

New member
מעין

לאור ההתלבטות בה אני מצויה בימים האחרונים אני בכלל בספק האם להמליץ על הרופא שלי... בכל אופן אוכל לשלוח לך מסר לגבי ההוא שמקבל דרך כללית ושמעתי עליו המלצות חמות... מיכלי.

lulyK

New member
המלצה על רופאה פרטית

מדהימה, מעודכנת ומרגיעה. מאמינה בקשר גוף-נפש, ומכירה גם דרכי טיפול אלטרנטיביות, אבל לא רק. יש לה גם תואר בפסיכולוגיה, מה שהופך אותה למאד רגישה. מחממת כל מכשיר שבא במגע עם הגוף, בקיצור: אני יכולה להמשיך ולספר בנפלאותיה.... זמן אצלה זה זמן, וכל פגישה היא חצי שעה - שעה. שווה שווה. ד"ר יעל ארבל דירוא, במרכז לבריאות האשה ברמת אביב 6421511

ענבר29

New member
לגבי רופאים פרטיים

גם אני הולכת לרופאת נשים פרטית ומשלמת 600 ש"ח לפגישה. מכיוון שיש לי מכבי מגן אני מקבלת את הרוב בחזרה כל עוד זה עד 3 פעמים בשנה. אבל בהריון הרי הולכים המון לרופא אז איך אפשר להמשיך עם רופא פרטי? לא מתרוששים? כי לי מאוד חבל שאני אצטרך לעזוב מתישהו את הרופאה הנהדרת שלי אבל אני לא רואה ברירה.

lulyK

New member
מתרוששים... אבל -

הרופאה שלי לוקחת 600 ש"ח לפגישה, אבל זה לחודש ובחודש הזה אני יכולה לבוא עם כל פיפס (ובשליש הראשון גם עשיתי את זה...). במעקב הריון יש כ-8 פגישות, ועל 3 מקבלים החזר. נכון שזה יקר, אבל אני לחוצה מטבעי וכבר פיתחתי בה תלות... מאש חשובה לי הזמינות שלה בטלפון ובסופי שבוע, ואני משלמת על זה. מה שכן, את הבדיקות הפרטיות עשיתי אצל רופא שנחשב מקצועי ולוקח יחסית מעט כסף (500 ש"ח במקום 2000 ש"ח) כך שבגדול זה מתקזז... כמובן שהכי טוב למצוא רופא קופ"ח שנותן יחס של פרטי

גורבי

New member
../images/Emo20.gif המלצה על רופאה בירושלים

הרופאה שלי, ד"ר אסתר יפה, מקבלת בכללית בירושלים במרכז לבריאות האשה ברמות אשכול (ואולי גם במקומות אחרים - נדמה לי ששמעתי שגם במודיעין). היא טובה מאוד, עניינית ושלווה (לפעמים קצת יותר מדי, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי...), ובגדול מאוד מומלצת. החסרונות:
היא מבוקשת, ולכן צריך לקבוע אליה תור לפחות חודש מראש (אהבתי את הרעיון - לא זוכרת של מי - לקבוע תורים חודשים מראש ואז מקסימום לבטל, אבל טרם ניסיתי). בכל מקרה, היא מקבלת גם בלי תור, בחירום, אבל אז צריך לקחת בחשבון המתנה ארוכה, כי היא נותנת המון תשומת לב לכל אחד.
אין לה מכשיר אולטרה-סאונד בחדר, אז צריך לחכות עוד בתור לאולטרה-סאונד של המרכז כולו. אבל החיסרון פה הוא גם יתרון - את כל הבדיקות עושים אצלה או אצל האחיות של המרכז, ולא צריך את טיפת חלב.

למעלה