המלצה על שיר שקשור לדודו איכשהו >>

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
המלצה על שיר שקשור לדודו איכשהו >>

השיר שאני ממליץ לכם עליו הוא של שלישיית מה קשור - תנו לו צ'אנס|סהדגש| זה שיר משעשע אבל הוא גם יפה לדעתי.. הקשר שלו לדודו הוא שדודו הפיק להם את הדיסק שיוצא להם בימים הקרובים, והוא גם מנגן להם בדיסק, וגם בשיר הזה.. (לא ידעתי את זה האמת אבל כששמעתי את הגיטרה הייתה לי הרגשה שזה דודו חח.. ואחרי זה גיליתי שזה באמת הוא..). אני די חורש על השיר הזה בימים האחרונים, העיבוד ממש יפה, במיוחד הבית השלישי שלדעתי הוא גאוני.. הנה המילים של השיר למי שרוצה: א. אנ'לא אהוד בנאי, אנ'לא גידי גוב. אנ'לא שלמה ארצי, אפילו לא קרוב. אנ'לא אריק איינשטיין, אנ'לא שלום חנוך. אנ'לא שלמה גרוניך, ולא יוני בלוך. פזמון: אבל אני שר, מהלב, מהלב, מהלב. אבל אני שר, מהלב, מהלב, מהלב. ב. אנ'לא דודו טסה, אנ'לא אהוד מנור. בטח לא סמיר שוקרי, אף פעם לא ניגנתי בכינור. אנ'לא עמיר בניון, אין לי כזה מנעד (כזה מנעד). אנ'לא שירי, גבסו או נינט, לא, אף פעם לא הייתי בכוכב נולד. פזמון: אבל אני שר, מהלב, מהלב, מהלב. אבל אני שר, מהלב, מהלב, מהלב. ג. אני לא דני רובס (איך הוא שר), אני לא דני ליטני (לא אין לו יחס חם), אני לא דני סנדרסון (אין לו דודה ולא דוד), אני לא.. יכולה בלעדייך... פזמון: תתנו לו צ'אנס, הוא שר מהלב, מהלב, מהלב. תתנו לו צ'אנס, הוא שר מהלב, מהלב, מהלב. תתנו לו צ'אנס, הוא שר מהלב (הוא רוצה לאימא), מהלב, מהלב, (הוא רוצה לאימא) (הוא רוצה לאימא) מהלב, מהלב, (הוא רוצה לאימא). טוב, אז שוב, אני ממליץ על השיר הזה.. תשמעו אותו!

RTur

New member
בעע.. למה אי אפשר לערוך פה הודעות?

רציתי להדגיש רק שני משפטים ובמקום זה, כל ההודעה יצאה מודגשת אוף.. חח רציתי להדגיש את המשפט "אנ'לא דודו טסה" ואת שם השיר.. טוב לא משנה.. חח

שלקוששש

New member
יאאאאאאאאאאאאאא

מתיי יוצא להם הדיסק?! אולי תשלח לי תשיר באייסי קיו יש מצב?!

RTur

New member
בטח.. מה האייסי?

אם יש לך מסנג'ר אז עדיף אבל אם אין אז תרשמי אייסי.. :)

שלקוששש

New member
ארתוררררררר

תודה על השיר וואי אזה קורע הוא חח חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אהבתי לאללה תודה!!!

למעלה