Minimal Vertical
New member
המלצה על תוכנה להפקת חשבוניות/ניהולעסק קטן
אני עצמאי יש לי מספר לקוחות קטן ואכותיים (בשאיפה להגדיל את המספר הזה )
נכון להיום אני עובד בשיטה הידנית.(כותב ספרים מדפיס חשבוניות וממלא ובנוסף מעביר את כל החומר להנהלת חשבונות בסוף כל חודש)
מעונין לשדרג את מערך זה אבל לא בעלויות גבוהות כמובן .
ידוע לי שיש בשוק ובאינטרנט מספר של חברות שמתעסקות בתחום (הפקת חשבוניות הצעות מחיר לקוחות ניהול וארגון התנהלות עם גופים ממשלתים וכו.)
מעונין לפחות בשלב הראשון בגלל שיש לי הנהלת חשבונות שעובד איתה .
להתחיל להוציא חשבוניות קבלות וכל הארגון החודשי שיהיה מסודר במחשב ולהעביר את הקובץ בסוף כל חודש להלהת חשבונות .
מעונין בתוכנה ידידותית למשתמש שלא בקיא בכל רזי המחשב והאינטרנט. וגם העלות שלה חודשית ושנתית יחסית זולה.
בחישוב שנתי להדפיס 10 פנקסים של 50 (3 העתקים עולה לי כולל מעמ בסביבות ה 350 שח )
אשמח להמלצות הצעות רעיונות וכל דבר שעולה לכם לראש
תודה רבה רבה
יוגב
בנוסף אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי כדרך לקדם את העסק מלבד השיווק שאני עושה בעצמי (הולך ונותן הצעות מחיר לאחרהים/מנהלים במקום )
פליירים גלויות וכרטיסי ביקור משאיר בנוסף
שוב תודה
אני עצמאי יש לי מספר לקוחות קטן ואכותיים (בשאיפה להגדיל את המספר הזה )
נכון להיום אני עובד בשיטה הידנית.(כותב ספרים מדפיס חשבוניות וממלא ובנוסף מעביר את כל החומר להנהלת חשבונות בסוף כל חודש)
מעונין לשדרג את מערך זה אבל לא בעלויות גבוהות כמובן .
ידוע לי שיש בשוק ובאינטרנט מספר של חברות שמתעסקות בתחום (הפקת חשבוניות הצעות מחיר לקוחות ניהול וארגון התנהלות עם גופים ממשלתים וכו.)
מעונין לפחות בשלב הראשון בגלל שיש לי הנהלת חשבונות שעובד איתה .
להתחיל להוציא חשבוניות קבלות וכל הארגון החודשי שיהיה מסודר במחשב ולהעביר את הקובץ בסוף כל חודש להלהת חשבונות .
מעונין בתוכנה ידידותית למשתמש שלא בקיא בכל רזי המחשב והאינטרנט. וגם העלות שלה חודשית ושנתית יחסית זולה.
בחישוב שנתי להדפיס 10 פנקסים של 50 (3 העתקים עולה לי כולל מעמ בסביבות ה 350 שח )
אשמח להמלצות הצעות רעיונות וכל דבר שעולה לכם לראש
תודה רבה רבה
יוגב
בנוסף אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי כדרך לקדם את העסק מלבד השיווק שאני עושה בעצמי (הולך ונותן הצעות מחיר לאחרהים/מנהלים במקום )
פליירים גלויות וכרטיסי ביקור משאיר בנוסף
שוב תודה