המלצה על תכנית רדיו

M e n s R e a

New member
המלצה על תכנית רדיו

שאני מניח שאת רוב השירים המושמעים בה רובכם תאהבו... למי שלא מכיר-נקודת הג'ק ב-102FM, רדיו תל אביב. באופן די נדיר-רדיו ארצי, שני מבחינת תפוצה רק אולי לגלגל"צ, שלפחות במשך שעתיים בשבוע נותן לו בראש. זו תכנית שבה אין פרסומות או חדשות, אבל הכי חשוב-אין משהו שהוא לא רוק או מטאל (כי ג'קי עורך אותה בעצמו). הנה הפלייליסט של התכנית האחרונה, שהייתה אתמול בלילה (כל מוצ"ש, שתיים עשרה עד שתיים בלילה). השיר השני בשעה השניה יבהיר לכם למה אני נזכר פתאום לכתוב על זה...אבל תכל'ס, אחלה שירים, ולדעתי בשבוע שעבר היה אפילו יותר טוב. http://www.102fm.co.il/Front/Show.asp?ShowId=24

I am Cornholio

New member
למה רשום "ריידרס און דה סטורם"

ליד קריד???

StaffordshirE

New member
איזה באסה שאני לא גר באיזור..

איזה תוכנית רדיו בת זונה...משמיעים את כל סוגי הרוק והמטאל.. והכי חשוב, את mens rea

M e n s R e a

New member
../images/Emo6.gif

לגבי ריידרס-מניח שזה חידוש, לא שמעתי עד הסוף את התכנית, גם במרכז לפעמים יש חרא של קליטה. ואגב, שלומי-אני חושב שדרך האינטרנט אתה יכול לקלוט, כי זה כבר סוג אחר של האזנה או משהו.

StaffordshirE

New member
הוא מראיין מדי פעם ומדבר על השירים?

כי אם הוא רק משמיע אז אני יכול להשמיע אצלי בווינאמפ

NecroSight

New member
באנה סיקת'?? איזה תותח הוא,אני

שמעתי את התוכנית שלו אז שהוא הזמין את עבד לתוכנית וזכיתי בכרטיס חינם!! להופעה של דיסוננט ועבד אחלה תוכנית

NecroSight

New member
וואלה?דיברתי עם אחד שהיה בהופעה

והוא אמר לי שהוא ניסה 20 פעם אבל לא הצליח אז מספיק לזיין את השכל שלמיהו

M e n s R e a

New member
ג'ים דרך האינטרנט אתה יכול לקלוט כל

תחנה. שלומי-הוא מדי פעם גם מדבר על ההרכבים וכזה. תומר (שוב)-אם אתה שולח לו פקס במהלך התכנית עם מידע על ההופעה שלכם, ובמיוחד שאתם עושים מטאל, הוא יקריא את זה בשידור. אז מומלץ מאד לדעתי, הוא אתמול דיבר איזה דקה שתיים על הרכב שמופיע בעוד כמה ימים, רק כי מישהו ממנו שלח לו פקס עם פרטים.

M e n s R e a

New member
לא ממש טוב

הוא אמר בתכנית הקודמת-דלגו על זה. שימו את הדיסק במעטפה ושלחו לו, רדיו תל אביב, 102FM, האנגר 22, ת"א, נמל ת"א הישן, עבור ג'קי שרגא. במהלך התכנית שלחו לו פקס ובקשו שישמיע, 03-6022888, או התקשרו להפקה (במהלך התכנית) 03-6022777.

למעלה