המלצה על תרגילים

שרה שי

New member
המלצה על תרגילים

אני שנתיים אחרי ניתוח טבעת ירדתי 55 קילו כיום 70 ק"ג גובה 1.68 הגעתי למשקל הרצוי מבחינתי אלא שיש לי "צמיג" רציני בבטן עד עתה לא עשיתי שום פעולת ספורט אני ממש עצלנית אבל כרגע ה"צמיג" הזה ממ ש מפריע לי הליכות ברגל עובדים על הבטן? או שמא רק כפיפות בטן?להירשם חדר כושר? אירובי אשמח לקבל מיקוד אודה לעצתכם

oridoron77

New member
ראשית כל יעוץ תזונתי

הצמיג בבטן משמע רקמת השומן בבטן תרד, רק לאחר שתיכנסי לגירעון קלורי. כמובן שצריך לדעת על התזונה צריכה להתבסס בזמן גרעון קלורי, ועל כל מומלץ להיוועץ עם תזונאי\ת ספורט. בהצלחה אורי

Itay Ziv

New member
היי שרה

פעילות אירובית כהליכה חשובה מאוד אך אינה מספיקה ומתאימה על מנת לחזק שרירים, להעלות את מסת הגוף הרזה, להשפיע על טונוס השרירים וכמובן על ההופעה האסתטית. לפיכך מציע שתנסי לאתר פעילות שהנך מסוגלת לבצע ומפעילה את מערכות שלד-שריר באופן ממשי. למשל: אימון משקולות, יוגה (סוגים מסוימים), פילאטיס מכשירים, תרגילים שניתן לבצע בבית או בפארק ועוד. אין אפשרות אחרת... לגבי הבטן.. יש לטפל בכך בהיבט התזונתי – תפריט מוגבל קלורית שאינו מאופיין באחוזי שומן רבים, פעילות אירובית ואנאירובית בעצימות ונפח מספקים, מדידת אחוזי שומן באופן קבוע והחשוב במיוחד – התמדה בפעילות הגופנית . מציע להירשם לחדר כושר בהקדם, להתייעץ עם מדריך מנוסה שיבנה לך תוכנית מתאימה. במקביל מציע לפנות לדיאטן קליני לבניית תפריט מתאים. בהצלחה! איתי

למעלה