המלצה על תרופות הומאופטיות

שרונה200

New member
המלצה על תרופות הומאופטיות

יש לי חתולה בת 10 עם שבר באגן ועצירויות בלתי פוסקות מעל 4 שנים. בנוסף, לפני חצי שנה כתוצאה מהטיפול נגד עצירות והחלו בעיות נשימה. מעבר לזה שהיא נשמה בצורה מפחידה תוך הזזת הנחיריים והראש, זה לווה גם בשינוי התנהגות קיצוני וחוסר תיאבון.
כל ההמלצות וכל הטיפולים שהחתולה קיבלה (ועלו הרבה כסף) היו בדיעבד שגויים. זה החל ב 3 חודשים אצלי הוטרינר שלי שלא ידע מה הבעיה ועשה עליה ניסויים עם תרופות שונות כולל סטרואידים, אחר כך אחד המומחים הגדולים בארץ שלא ידע לאבחן ואמר שלדעתו הבעיה בריאות היא בלתי הפיכה וצריך לתת לה אנטיביוטיקה עד סוף חייה כטיפול תומך.
בין לבין ששקלתי שינוי תזונה בעקבות העצירות כי באוכל האורז היה דומיננטי וזה לא מצא חן בעייניי (אכלה פרופלאן). הווטרינר שלי אמר שהאוכל בסדר ולא גורם לעצירות, הוטרינר של פרופלאן אמר שהאוכל בסדר ולא גורם לעצירות, קראתי מאמר של וטרינר ממוחה תזונה שצינן התלהבות ממזון נטול דגנים.
כל ההתנהלות לא נראתה לי, ולא נראה לי הגיוני שהחתולה שלי שהיא בת 10, תחיה 5+ שנים עם אנטיביוטיקה.
החלטתי לנסות דרך אחרת. העברתי את החתולה למזון נטול דגנים והזמנתי מ iherb שתי תרופות הומאופטיות שמיועדות לחתולים - אחת לעיכול, השניה עוזרת בין היתר לנשימה תקינה. זולות מאוד. החתולה שלי כבר כמעט 3 חודשים על התרופות האלו בחצי מינון, במצב הכי טוב שהיתה בשנים האחרונות, ללא אנטיביוטיקה, נושמת תקין ללא עצירות.
אני חושבת שכל אדם שמגדל חיה חולה, צריך לקחת את המלצות הוטרינרים בעירבון מוגבל, ואני אומרת את זה לא רק על סמך שני הוטרינרים האחרונים, אלא על העשרה פלוס שנתקלתי בהם ב 30 השנים האחרונות בהן אני מטפלת בחתולים. הם לא מבינים בתזונה, הם לא מבינים בתרופות הומאופטיות, וגם באבחנה של בעיות מורכבות ולא נפוצות הם טועים לא מעט.
הוטרינר לא ימליץ על תרופות הומאופטיות כי אין לו מושג, אבל אלו תרופות שקיבלו אישורים ויש עליהן ביקורות באינטרנט, ויכולות להיות פתרון טוב למי שחש שהרפואה הקונבנציונלית לא נותנת מענה מלא לבעיות.

למעלה