המלצה ענקית

gabrielle

New member
המלצה ענקית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אז ככה.... כשאני רואה סרטונים יפים אני בד"כ באה להמליץ לכם אז הנה עוד אחד בין היפים ביותר שראיתי והאמת , שאני בטוחה שלרובכם יש אותו. מדובר על השיר hero של אנריקה איגלסיאס, שזה שיר יפיפה בפני עצמו, בכל אופן האיכות בסדר, והמילים כל כך מתאימות לתמונות ומאחורי כל תמונה יש כל כך הרבה... באמת סירטון יפיפה- אני מקווה שתהנו ממנו ( תודיעו לי איך היה טוב?) הנה לכם-זה כאן.

Cally1

New member
תודה רבה

אבל אני לא חושבת שאני אוריד את זה בגלל שזה אנריקה איגלסיאס:) לי יש כמה קליפים ממש מעולים,אם את רוצה אחד על גבי,דיי חמודי

gabrielle

New member
אני אשמח:)

תנסי להוריד אותו , באמת באמת שזה שווה צפיה... בכל מיקרה תמיד תוכלי למחוק אם לא תאהבי... אני לא אוהבת למחוק סרטונים , אפילו את אלא שאני לא ממש אוהבת, אבל שטיות , בחירה שלך... יש לך איי סי קיו? כי מה שיותר חשוב לי מהסרטון זה הפיספוסים מהעונה ה-6...

Cally1

New member
יש איסיקיו

אבל...אני לא אוכל לשלוח לך שם,כי יש לי בעיות עם המחשב תבואי למירק ואני אסביר הכל תשאלי את אורית מה לעשות.

gabrielle

New member
אורית?

תתני לי בכל מיקרה את האייסיקיו שלך -יותר נוח לדבר שם,ולהסביר בדיוק מה צריך לעשות...

למעלה