המלצה צימר במורד ההר באבן מנחם

המלצה צימר במורד ההר באבן מנחם

ראינו לפני את התמונות באתר אבל הצימר הרבה הרבה יותר יפה ... יש סאונה יבשה במרפסת גקוזי ספא יש DVD היו 5 סרטים שלא ראינו אבל נחמד שיש יש קפה תה עוגיותהגישו לנו ארוחת בוקר נפלאה ובכלל המקום מהמם. דני בעל הביקתה היה מקסים ועזר לנו לבחור מסלולי טיול מסעדות וכו. נהנו מאוד

ענתי 10

New member
נצל"ש - המלצה צימר במושב גורן

"בקתות בכחול" המושב נמצא על "כביש הצפון" (899), כ-15 דקות מנהריה, 15 דקות מראש הנקרא. מקום שקט וקסום. 3 בקתות מעץ. בבקתה ג'קוזי ענק (בכיף נכנסים 3 אנשים), מיטה, טלויזיה עם YES, די-וי-די, בעלת הבית הביאה סרטים, מטבחון, מקרר, פלטה חשמלית, מיקרוגל, עוגיות, מים מינרליים, קפה, מקלחת. לכל בקתה מרפסת אישית, מוסתרת מעיני מתארחים אחרים. הבקתה מאוד נקיה, מטופחת, ומעוצבת מאוד יפה. בנוסף יש שטח משותף לשלושת הבקתות עם ספסלים, נדנדות, שולחן ומנגל. המקום "טובע" בצמחיה, האויר משכר
מה שמאוד נוח - אפשרות להשכיר צימר רק ללילה אחד. ארוחת בוקר משביעה ומגוונת. משפחה מאוד נחמדה. בקיצור - מומלץ בחום!!!

אני בעד פירסום עצמי אבל נגד מתחזים

לא פעם אני כועס שמנהלי הפורום מעירים לבעלי צימרים שממליצים על הצימרים שלהם (הם אומרים לשם כך יש לוחות) אבל אני מפרוש נגד כאלה שממליצים על הצימר מסויים כאילו הם היו בו ונהנו בו,אבל בעצם הם בעלי הצימר שממליצים על עצמם,בעניי זה לא יפה,אפילו מגעיל. אגב כך כותבים ראש הנקרה.

drtrip

New member
אני מודה לך על ההערה הזו...

מאוד חשוב האמינות פה בפורום ולכן חשוב לנו לפרגן לגולשים בעיקר... בעלי צימרים יקרים, רק שאני פותחת שרשור לצימרים פנויים הנכם מוזמנים לרשום את הצימר שלכם שם ולא, בלוחות! חשוב לנו לקבל פה דעות אובייקטיביות מנופשים שהיו ולא בעלי הצימרים עצמם. חג שמח!

drtrip

New member
הי ענתי,../images/Emo13.gif

יש אומנם מתחזים מדי פעם בפורום ואיננו יכולים לעלות עליהם. הכוונה לא היתה אלייך, אל תקחי את תשובתי אישית, שירשיר עדכנה אותי כבר שאתן מכירות ואינך בעלת צימר. אני מודה לך על העדכון, כן ירבו כמוך!
מצטערת אם נפגעת ממני, אך המסר היה ברור לבעלי הצימרים אשר כותבים על עצמם בפורום והם יודעים בעצמם למי אנו מתכוונים. שיהיה לך חג שמח! נשמח לארח אותך כאן תמיד!

ענתי 10

New member
היי ../images/Emo13.gif לא התעצבנתי עלייך -

התעצבנתי על "המבקר"
את מנהלת ועושה את עבודתך הנאמנה. הוא בא בהודעה מעליבה ומיותרת. ואם היה לו קצת שכל והיה שם לב לחתימה שלי אולי לא היה כותב את מה שכתב (מה לבעלת צימר בצפון ול"חינוך בראשל"צ"???)

ShirShir

New member
מה זו התגובה הזו??!?../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif

במקרה, אני מכירה את "ענתי 10" באופן אישי מפורום חברתי אחר.... היא חברה טובה שאני אישית שמחתי לשמוע ממנה המלצות וחוויות מהנופש ושאלתי אותה אם מתאים לה לשתף את כל הפורום בחוויות.... אז אשמח אם להבא - תנסה לפתוח בקבלת פנים יותר נאותה ויהיה טוב אם תשמור את דעותיך לעצמך
לידיעה - הודעותיך ימחקו לאלתר.

ואנחנו נמשיך ביושר לתת שירות

ולא נחשוב שכל מי שכותב כאן משהו הוא בעל צימר או אינטרסנט. לא יזיק קצת אמונה בבני האדם. אי אפשר לחיות בפורום שכל הזמן מחפשים פושעים. - כאן הרוב ישרים עד שיוכח אחרת.

אני אישית נעלבתי מאוד

חשבתי שיהיה נחמד להמליץ על מקום שהייתי בו ותארתי לעצמי שזה המרום (לפני שבחרתי קראתי כאן הודעות אז לתומי חשבתי לתת את דעתי) הלוואי והיה לי את היכולת להיות בעלת צימר או בית בכלל. רויטל

למעלה