המלצה, קצת מוזרה, אבל יעילה מאוד

דליה ח

New member
המלצה, קצת מוזרה, אבל יעילה מאוד

בשבוע שעבר ה 25 לחודש, שהיה יום הפיגוע לפני ארבע שנים, הרגשתי שהבטן שלי מתפוצצת מלחץ. לאותו יום קבעתי מראש עיסוי, ידעתי שהולך להיות קשה ביום הזה. לפני שאתן קוראות, נא לשבת. אחרי התגובות שקיבלתי אני מבינה שאני חורגת מהנורמה. אז ככה... ביקשתי מהמטפל {במקרה זה היה מטפל ולא מטפלת} להתרכז בעיסוי בבטן. הוא קצת נבהל אבל מהסיבה הכי לא צפוייה . לדבריו עיסוי בבטן מעביר את המטען הרגשי של המטופל אל המטפל. בבטן אנחנו צוברים את רוב המטען הרגשי שלנו. למזלי המטפל המסויים הזה פיתח שיטה המגנה עליו , ויצאתי ממנו מרוקנת,מוטשת ובירכתי על כך שהגעתי לאיש הנכון. היום,שוב אני אחרי טיפול שכזה, ואני מרגישה חובה להמליץ, לכל מי שמרגישה בימים מסוימים ברצפה ,לנסות. יש מספיק מטפלים שמתמחים בעניין, צריך לדעת לאן לפנות. אגב, אני הגעתי לזה דרך קופת חולים כללית , רפואה משלימה, עלות הטיפול שווה לכל נפש.

שרון123

New member
מעניין

גם אני התחלתי לאחרונה ללכת לשיאצו. מתוך מה שכתבת אני מבינה שהיא היתה יותר משבוע בין החיים למוות? איזה סיוט...

דליה ח

New member
זו היתה שנה עם שני אדרים

לכן האזכרה נדחית למרץ. אודליה משכה יומיים, ב 25 לפברואר {בחצות} היה הפיגוע, והיא נפטרה ב 28 . אבל אני כבר מהרגעים הראשונים ידעתי שאיבדתי אותה, לכן לא נכנסתי לחדר טיפול נמרץ. רציתי לזכור אותה כמו שיצאה מהבית, יפה ומאושרת.

שרון123

New member
אההה

את לגמרי צודקת בהחלטה שלך. אני זוכרת שכתבת את זה בעבר. מדהים שאפילו במצב הנוראי שבטח היית בו, הצלחת לקבל החלטה כל כך חכמה ומפוקסת.

שרון123

New member
../images/Emo25.gifטוב שכתבת

אולי ההודעה ירדה קצת למטה כי הגבתי קודם להודעות אחרות. אני רוצה להדגיש שאני מוחקת הודעות לעיתים נדירות ביותר, רק אם יש פגיעה אישית במישהו או חשיפה של מישהו שלא מעוניין בכך. או הודעות הזויות לגמרי שמקומן לא כאן. אם זו הודעה של חבר פורום מוכר, בכלל קשה לי להאמין שתהיה לי סיבה למחוק

ממש לא מוזרה בעיני!

קודם כל, מה שעושה לנו טוב ועוזר לנו, שווה המלצה. גם אני מטופלת בשיאצו כבר שנים. האמת היא שהתחלתי בהריון של רותם מפאת כאבי גב בלתי נסבלים, והתמכרתי. נכון שכלכלית לא אפשרי להתפנק על בסיס קבוע, אבל בהחלט בתקופות קשות יותר נפשית בעיקר וכמובן פיזית, אנחנו (הדבקתי גם את בעלי בחיידק) מרשים לעצמינו.

eaz1514

New member
דליה יקרה, מעניין אך הגיוני מאוד

אני רואה את זה כך, בבטן הכלנו את הילדים שלנו, 9 חודשים שמרנו עליהם מכל פגע התרגשנו עם כל צנועה, כל בעיטה אפילו כל כאב או לחץ על עצבים בגב. הבטן שלנו היא מקור החיים וזה מאוד הגיוני ששם מצטבר הלחץ.
אילנה אמא של רונן

דליה ח

New member
אילנה, את לגמרי צודקת

אבל גם בהתרגשויות שונות, הבטן משחקת תפקיד נכבד. הרבה פעמים אנחנו שומעים את המשפט "כל כך התרגשתי, עד שכאבה לי הבטן". אני שמחה על התגובות כאן, חברות שלי לא הבינו איך אני מעיזה לתת למישהו לגעת לי בבטן. מכל הסיבות האפשריות.....

eaz1514

New member
אצלי לחץ מתבטא בדפיקות לב

ולחץ בראש לאו דווקא בבטן. הבטן שלי בבלגן מתמיד ולמדתי לא להתייחס לתחושות המשונות באזור הזה.

למעלה