אורני המקורית
Active member
הכנתי לשבת אך נראה שיתחסל לפני כן.
פשוט, מפתיע וטעים. פיזרתי זרעוני דלעת ומאד אהבתי.
rotteml.com
פשוט, מפתיע וטעים. פיזרתי זרעוני דלעת ומאד אהבתי.

קרקר קוטג' | רותם ליברזון | בלוג אוכל
לכו לאפות קוטג׳, להיט! אפשר כפות של קוטג׳, כפיות של קוטג׳ או אפילו תבנית בשכבה אחת אחידה, אפשר לשים מעל כל מה שבא לכם, צ׳ילי או טימין או תבלין בייגל. בהתחלה זה כאילו מתפרק ואח"כ זה מתגבש והופך לקרקרים (דקים או עבים תלוי בכמות) טעימים נורא!
