המלצה רצינית

purpleyaler

New member
המלצה רצינית

כשהפרקים של העונות החדשות פשוט נראים לכם יותר מידי, עשו לעצמכם חוויה מתקנת ותראו את אחד מהפרקים עם מרתה או אפילו רוז.. אחרי הפרק האחרון הייתי חייבת משהו כקונטרה חיובית, וראיתי את הפרק הראשון עם מרתה. עד כמה שזה ראסל טי דיוויס, לא נהניתי כל כך מפרק מאז העונה ה4. חוץ מזה, עוד מישהו חושב שזה קצת משעשע שמאט והזהות הפיקטיבית של הדוקטור חולקים שם משפחה? אולי מאט הוא רק חלום רע שנתעורר ממנו בקרוב .___. טוב, קצת הגזמתי.. איך אתם מתגברים על ההתדרדרות? מכחישים?

shaharEB

New member
את לא לבד ../images/Emo13.gif

אני מסכימה העונות האחרונות [5-6] ,הן הרבה פחות טובות מהקודמות עם ראסל , אבל אני לא אפסיק לראות, כי בכל מקרה זה דוקטור הו
אבל אפשר להתנחם בעונות הישנות והטובות

purpleyaler

New member
ברור שלא מפסיקים לראות..

בדיחה אחת טובה של הדוקטור או איזה הבנה שנוחתת עלייך בנוגע לאחד הטוויסטים שווה את הרגעים המתים :}

tomer21010

New member
אתם ממש מגזימים.

טוב, נכון, "דוקטור הו" לא באותה הרמה שהייתה קודם. אבל זה מקרה שקורה לכל הסדרות אחרי מספר עונות, מעט יורדות מהרמה המקורית שלהן. וזה לא שהעונות הנוכחות גרועות, משעממות או לא מספיק מקוריות- אני חושב שעונה 5 ו-6 ממשיכות את הקסם של "דוקטור הו". אז לא, אל תמשיכו לראות כי זה דוקטור הו. אל תמשיכו לראות בגלל שאתם אובססיים. תמשיכו לראות כי אתם אוהבים את זה, ולא תקועים בעבר. תשלימו עם זה: ראסל טי דיוויס עזב את דוקטור הו, טננט עזב את דוקטור הו וזה עכשיו זמנו של דוקטור אחר. תפסיקו להתלונן כל הזמן. סבבה, תעדיפו את העונות הישנות,אבל תפסיקו לחפור על זה><

מוגלי7

New member
אבל... לא הייתה כאן ממש תלונה.

אתה קצת מגזים בתגובה שלך לדעתי.

purpleyaler

New member
כן, זאת לא ממש הייתה תלונה

סתם שאלה כללית על איך אנשים מתמודדים עם שינוי שכזה. לא התכוונתי לפגוע או משהו

tomer21010

New member
בסדר, לא נפגעתי. פשוט...

לא נפגעתי או משהו כזה, אני סתם מציין שהתלונה הזו חוזרת על עצמה בהמון אתרים וגם כבדרך אגב, אפילו אם היא לא קשורה. כלומר, אני יכול לראות תמונה של הדוקטור מפרק 9 ופתאום יאמרו שטננט הכי טוב, בלי קשר. זה מתחיל להיות די חופר.

purpleyaler

New member
טוב, הוא הדמות שחקוקה לנו בזיכרון

בגלל שהוא היה הכי הרבה זמן.. והיו לו מלוות מגניבות יותר מאיימי ככה שהוא גם זכור בכלליות לטובה יותר. תראה, אפשר לנתח את זה עד מחר אבל בתכלס, כנראה שלמאט יש פחות חוש לסחיפת הקהל. לא אומר שהוא פחות טוב בתור שחקן/הדוקטור, פשוט שגם אחרי עונה וחצי קשה להתרגל אליו.. אני אישית מקווה שעם הזמן הוא יהיה כל כך טוב שלא נרגיש בכלל שהדוקטור היה מישהו אחר בכלל.

Lhuna1

New member
אני מאוד אוהבת את מאט

את ההתדרדרות בכתיבה, כן, אני מכחישה רוב הזמן

אני מאוד אוהבת את הדוקטור החדש!

על הכתיבה אולי אפשר להתלונן קצת אבל לא ממש שמים לב לזה. חוץ מזה אני חושבת שהסיבה היחידה שאנשים יותר אוהבים את העונות עם טננט היא שאיימי ורוי די מעצבנים. אבל אני לא יכולה לומר כלום על מופאט כי הוא המציא את ריבר סונג ובזכותו יש לנו אותה. ובאמת שאני לא יכולה לדמיין את הסדרה בלעדיה כבר. אני לא רוצה שהסיפור יגמר אף פעם ואני לא יודעת מה אני אעשה כשהוא יגמר כי אני לא יכולה להכחיש שאפילו אם זה יהיה עוד כמה עונות זה יקרה... טוב גלשתי פה לנושא מחוץ לעניין. בשורה התחתונה אין סיבה להתלונן. אין דבר כזה דוקטור הו רע. זה הסדרה הטובה ביותר בכל ההיסטוריה וזה לא ישתנה בשבילי לעולם :)

London 76

New member
אני בדעה הפוכה בערך

ה-3 עונות הראשונות היו מצויינות, הרביעית פחות טובה, החמישית טיפה יותר טובה והשישית בכלל מצויינת. מת על מופאט. בסופו של דבר אתם מתעלמים משבלוניות וחוסר מקוריות אצל ראסל, שבמקום להביא אויבים חדשים לסדרה תמיד חזר לדאלקים,מאסטר או סייברמן, ופשוט כתיבה פחות טובה בכללי.

למעלה