המלצה - שניצל כשלפ ללחק

טעמתי לפני שנה וכרגע קיבלתי את המתכון מהמחותנת של הבן שלי שהיא בשלנית על -
משרים את פרוסות הבשר בשמן זית עם פפריקה ושום כתוש.
טובלים בקמח תפוחי אדמה מעורב באבקת אפייה, אחר כך בביצה, ומטגנים.
 

michalgad

Well-known member
טעמתי לפני שנה וכרגע קיבלתי את המתכון מהמחותנת של הבן שלי שהיא בשלנית על -
משרים את פרוסות הבשר בשמן זית עם פפריקה ושום כתוש.
טובלים בקמח תפוחי אדמה מעורב באבקת אפייה, אחר כך בביצה, ומטגנים.
תודה ! יש לי סודה לשתיה ולא אבקת אפיה. האם עדיין יעבוד?
 
למעלה