המלצה - CANNIBAL HOLOCAUST

Gut92

New member
המלצה - CANNIBAL HOLOCAUST

מי שהוא ראה? מה דעתכם? לפי דעתי סרט קלאסי, אחד סרטי האימה\גור הטובים והקטלניים שיצאו, מה גם בהתחשב בשנה שיצא. איך שהסרט מצולם זה משהו בסגנון פרוייקט המכשפה מבלייר, אלא שהוא לא רואה אותו ממטר, מה גם שהוא יצא 20 שנה קודם. קיצר, בואו נפתח על הסרט הזה דיון, ומי שראה שיגיד מה שהוא חושב על הסרט ובכלל על gore. שיהיה לכם שבוע טוב מחייל שטוחן עכשיו בעזה.

orrrrrrrrr

New member
ראיתי, נגעלתי, הקאתי..התרשמתי

מהעובדה העיקרית שכל מה שמצולם שם- זה אמיתי...

Gut92

New member
טעות בידיך

אז זהו, שלא. זה סרט לכל דבר, הכל שם מבויים (חוץ מהקטע עם החיות, שלפי דעתי באמת היה מיותר). אבל זה מראה את הגדולה של הסרט. זה שאנשים חושבים שהוא אמיתי. בימאי הסרט היה צריך להביא לבית משפט את השחקנים כדי להוכיח שהם לא באמת מתים (זה מצולם כל כך טוב שבבריטניה חשבו שזה סרט סנאף).

orrrrrrrrr

New member
אממ

הקטע שהם נעלמו, וכמה שנים אחר כך מצאו את הקלטת, נראה לי די בנאלי, אבל קראתי באיזה אתר, שכל התיעוד של השבט, הוא אמיתי בהחלט.

Gut92

New member
כולם שם שחקנים

אלו שמשחקים את הקניבלים לא זוכר מאיזו ארץ הם. איפשהו בדרום אמריקה. יש מצב מקולומביה, אבל אנ`לא זוכר.. אין עוד אנשים שראו?.. חח :)

Gut92

New member
אה, ועוד משהו..

הקטע שהסרט מחולק כאילו ל2, הקטע שהפרופסור הולך לחפש אותם, עובר איפה שהם השאירו הרס ומוצא את הקלטות, ואז אנחנו צופים במה שקרה להם חצי שנה קודם לכן, ומה שהם עשו, זה מה שהופך את הסרט הזה לכזה גדול. כאילו מבינים כל מיני דברים שהפרופסור רואה בדרכו שם. מן אפקט של חזרה בזמן...

אני ראיתי..

ואם כל זה שזה אמור להיות סרט קאלט וזה, זה פשוט היה מבחיל והפסקתי באמצע. לא יודעת... יותר מדי גראפי הסצנות שם. אתה בטוח שזה סרט מלפני 20 שנה? ידיד שלי אמר לי שזה משנות ה90. לא נראה לי באמת שפעם היו מצלמים סרטים כאלה.

אני ראיתי..

ואם כל זה שזה אמור להיות סרט קאלט וזה, זה פשוט היה מבחיל והפסקתי באמצע. לא יודעת... יותר מדי גראפי הסצנות שם. אתה בטוח שזה סרט מלפני 20 שנה? ידיד שלי אמר לי שזה משנות ה90. לא נראה לי באמת שפעם היו מצלמים סרטים כאלה.

למעלה