המלצה?

דנה 00

New member
המלצה? ../images/Emo101.gif

היי
סיימתי הרגע (ממש הרגע) תואר ראשון במדעי ההתנהגות. אני יודעת שאני לא מיוחדת אבל אין לי מושג מה אני רוצה לעשות! חשבתי ללכת לאיבחון תעסוקתי. למישהו יש המלצות?? תודה!

ניטרוי

New member
איבחון תעסוקתי הוא ברמה של מומחיות אחרי תואר

שני בפסיכולוגיה . אם את מעוניינת להיקלט בעבודת אבחון ללא לימודי המשך נסי להשתלב באחד המכונים אבל עבודתך תהיה טכנית בעיקרה.אם את מוכנה להשקיע הרבה וציוניך טובים מאד תוכלי ללמוד תואר שני במסלול חברתי/תעסוקתי/ארגוני. תלוי מה את באמת רוצה לעשות וכמה את מוכנה להשקיע. אשמח לסייע בהמשך.

ניטרוי

New member
חחחה...ואולי הטעות שלי לא מקרית ועוד יתברר...

טוב - לעצם העניין - בוודאי שכדאי ללכת. אני תמיד בעד. אולי בשלב זה שלך תספיק פגישת התייעצות אחת כי להרבה דברים שנבדקים בהכוונה כבר יש לך תשובות .

דנה 00

New member
כן.. הא?

יש המלצות למקומות מסויימים? ומה הכוונה פגישת התייעצות? זאת לא פגישה אחת שעושים מבחנים?

ניטרוי

New member
העיקר בהכוונה זו ההתיעצות

המבחנים הם חלק מהתהליך אבל לא העיקר. בגדול הם מאפשרים לבדוק את הכישורים הנטיות והצרכים שלך ומהווים בסיס ליעוץ. את כבר נמצאת בשלב שיש לך מיטען של ידע לגבי עצמך רק אולי חסר להבנות אותו ולסייע לך לארגן אותו על פי שיקולים שרלוונטים לקבלת החלטה. ב פגישה עם יועץ/ת בבחירת מקצוע יתברר אם יש צורך בתהליך המלא או לא. יחד עם זה במכונים רבים התהליך סטנדרטי וכולל הכל. המלצות ספציפיות לגבי מכונים לא אוכל לתת אבל תבדקי מה יש בסביבה הקרובה שלך , תדאגי לברר שהיועץ הוא פסיכולוג תעסוקתי מומחה ותשאלי גם אנשים שעברו הכוונה.

למעלה