המלצה|

Afik Mazor

New member
המלצה|../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לי מנוע OS שקניתי בזמנו... וכמעט שלא עבד... השאלה שלי היא: איזה טיסנים נחמדים אפשר לקנות בארץ למנועי 25... (אני לא מחפש משהו למתחילים) תודה מראש

rubber duck

New member
איזה דגם של או אס 25 ?

ישנם כמה דגמים של או אס 25 כתוב איזה דגם ואפשר היה לתת לך יעוץ מדויק בהצלחה
שרון

rubber duck

New member
טיסן נהדר למנוע זה הוא

happy fly תוצרת world model
יש לי טיסן כזה עם מנוע כזה והוא טס ממש ממש כיף ונוח מאד ללימוד
בהצלחה
שרון

Afik Mazor

New member
נראה לי שכבר עברתי את שלב הלימוד../images/Emo131.gif

תודה רבה בכל מקרה

rubber duck

New member
אופציה מאד מעניינת היא

הפרפר - טיסן ישראלי שמיועד למנוע עד 25 והמנוע הזה מתאים לו מאד
בהצלחה
שרון

jeblesh

New member
יש דרך טובה יותר ליבחור טיסן...

יש אתר מעוד יפה http://www.towerhobbies.com יש שמה את רוב הטיסנים שיש למחירה על רובם פרות נירחב של מנועים מתאימים בלה בלה בלה פשות תאסה חיפוס על מטוסים אים השם של המנועה שלך תיבחר מטוס ותזמין אותו מחנות או מהאתר עצמו הבחירה שלך....:) מקבה שאזרתי...

רעיון

אם אתה אוהב לבנות ואתה בונה טוב אתה יכול לקחת תוכנית של טיסן שאתה אוהב ולהקטין אותה ולבנות. אם אתה מחפש משהו בנוי אז אתה יכול לקנות גם הפי פליי שהוא אחלה טיסן. בברכה יוני שריג

רפי נ

New member
טיסן למנע 25

שלום. יש טיסן בשם פרפר, טיסן דו כנפי קטן עם יכולת אקרובטית גבוהה.

Afik Mazor

New member
נראה לי שראיתי את הפרפר..

בעין-שמר... בשבת האחרונה.. אכן נראה חמוד לאללה... תודה רבה... נראה לי שזה הכיוון שלי:)

hifly

New member
סליחה אני שמעתי שזה מיועד למכונית../images/Emo13.gif

Afik Mazor

New member
אייל יא מכוער

חבל שאתה מסנן אותי בפלא-פון... סעמק.. ניסתי עכשיו שעה לכוון את הטיונד פייפ שלי... הצלחתי להגיע רק ל שלוש עשרה אלף סיבובים... וכול פעם שהגעתי לזה זה ברח לי.. זה עדין חבל על הזמן... אני ינסה מחר במינחת כמה חברה יעזרו לי אולי... אחד להחזיק את הטיסן, אחד להחזיק את הטיונד.. ואחד עם המד סל"ד המצ´וקמק הזה...:) ועד שאתה תזוז עם הרחפת.. אני כבר יחליף שלוש טיסנים... חבל שהמונע מחליד אצלי בסטודיו... עדיף לשתמש בו..

למעלה