המלצה

אילנדיל

New member
המלצה ../images/Emo39.gif

עוד רגע מתחילה תוכנית על הפיקסיס בערוץ שמונה, בטח יש כאן כמה שזה יעניין אותם
אילן

n0nick

New member
הפיקסיז? על מה אתה מדבר?!

להקה אגדית. ו, כמה חבל שאין 8 ב-yes

זה פשוט מדהים

שכל כך הרבה להקות שאני אוהב, כמו רדיוהד ובלר, מושפעים מהם קשות, מעריצים אותם כאלילים. הם לא כאלה טובים... יש להם כמה שירים נחמדים, אבל לא יותר מזה.

n0nick

New member
מוזיקה של כיף

אני יודע שכשאני מצוברח או סתם מיואש מכל מיני דברים ורוצה סתם לשבת ולשמוע משהו, אני שם את Doolittle ופשוט נהנה מהם. מקצב כיפי, מילים משעשעות ומדי פעם רעש שבנוי כמו שצריך.

Superunknown1

New member
____

אם אתה באמת באמת מחפש בלהקה גם מקצב כיפי, גם מילים משעשעות וגם רעש שבא מדיי פעם ובנוי כמו שצריך, מכור את אלבומי הפיקסיז שלך עכשיו ורוץ טוס לעבר חנות התקליטים הקרבוה לביתך. רכוש את אלבום האוסף של ash, את ה"אלבום הירוק" של וויזר ואם נשאר לך עודף תקנה לי אזניות חדשות לדיסקמן, כי שלי נשברו, זכרונן לברכה. מהר! לפני שיגמר.

power play

New member
אני מניח שהוא באמת חיפש

ואני בטוח שהוא באמת מצא. ASH היא להקה בינונית מינוס. אין מה להשוות,ובתכנית הסולן שלהם הילל את הפיקסיז כמו כולם. אה ו..תנחומי על האזניות. הפיקסיז המציאו את הסגנון האלטרנטיבי.

אה, קשה לי להאמין

היו להקות אלטרנטיביות לפניהם. The talking heads קודמים להם, נראה לי. אמרו בתוכנית שהפיקסיז המציאו את זה שהבית שקט ואז הפזמון רועש, אבל זה נראה לי קצת מגוחך. עוד לא חקרתי אם זה באמת נכון, אבל ממש נראה מוזר שהם המציאו משהו כל כך טריביאלי, ועוד בתקופה די מאוחרת של המוסיקה.

man-o-war

New member
אולי

הם לא היו ממש הראשונים שעשו את זה, אבל הם היו הראשונים שעשו בזה שימוש מאסיבי שהפך להיות למין סימן היכר שלהם ושבעקבותיהם עוד להקות התחילו להשתמש בזה. זה כמו שאומרים שד"ר ג´יי המציא את ההטבעות, בטוח היו כאלה שהטביעו לפניו. יש עוד הרבה דוגמאות כאלה שכרגע לא עולות לי בראש. וחוץ מזה, אם דיויד בואי אמר את זה אז אין להטיל ספק

n0nick

New member
זו הכל קונספירציה

בואי ו-U2 ישבו במרתפים חשוכים של אולפן מסתורי בלילה חורפי לפני הרבה הרבה שנים, המציאו את המוזיקה האלטרנטיבית, והסכימו לא לגלות על זה לאף אחד. ועכשיו הם מאשימים את הפיקסיז, הכי נוח.

Superunknown1

New member
היא באמת בינונית,

אבל היא כיפית, היא שמחה. כולם מהללים את הפיקסיז, אין שום קשר. אה, ותודה. יהי זכרן ברוך.

גם היווניה עושים שמח

סתם סתם, איכסה איכסה. יחי הפיקסיז, הם יחידים במינם, וחשובים בתכלית למוסיקה, בעיקר בשל השפעתם על רדיוהד (על דגי בבל!), בשבילי אישית, לפחות.

e-shfiyut

New member
על מה אתה מדבר? הפיקסיז ענקים!

אם אתה עדיין בעניין ההחלפה ויש לך פיקסיז מיותר, דבר... רוצה לצרף אוזניות להחלפה? אני טובעת פה באזניות! הצילו!

Major Thom

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif פיקשיז זה טוב!

הם משעשעים. הם ממש משעשעים. והם כיפיים כאלה .. מוסיקה שגורמת לי לחייך
(הדגמה חיה, כןכן) ומוסיקה שממש כיף לנגן (בעיקר בבס, כי זה קל ונשמע טוב וגורם לי להאמין שאני יודעת לנגן בבס)
sparklehorse - maria´s little elbow

Idioteque

New member
pixies...

אני לא מכיר אותם עד כדי כך, אבל מהשירים ששמעתי, לפעמים יש להם הברקות כאלה, הם עולים על ריפ יפה כזה, כמו ב where is my mind. 4 אקורדים, אבל טוביייייייייים.. באופן כללי, הם די פשוטים, אבל כיף לשמוע אותם. גם sum41 כיף לשמוע.
- Beastie boys- Can´t Won´t Don´t stop

למעלה