המלצה

ריאנה

New member
המלצה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אני ממליצה לכולם לקרוא את היומן-ניקולס ספארקס. אחד הספרים הטובים ביותר שקראתי. סיפור אהבה מקסים יש בו הכל גם אהבה, טרגדיה ודומה קצת לגשרים של מחוז מדיסון. תהנו............. אוהבת ריאנה.

אושר מ

New member
/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

ניקולאס ספארקס הוא סופר, שכתב בנתיים שלושה ספרים. שלושתם תורגמו לעברית. אחד מהם אף הפך לסרט. הספרים הם: היומן, מכתב בבקבוק, וסיפור בלתי נשכח. כל הסיפורים שלו דינ קראים בנשימה עצורה, למרותש הם די סתמיים. הוא יודע לכתוב מצויין. אלו הם לא רומנים רומנטיים במובן המיידי של המילה.

אין כמו ניקולאס ספארקס!!! הוא גדול!

קראתי כבר את כל ספריו (אומרים שיצא גם ספר רביעי... מישהו יודע על זה?!) ואין מה להגיד, הוא מדהים!!! ודרך אגב, מישהו ראה את הסרט "סיפור בלתי נשכח" (או בשמו היפה יותר a walk to remember)? קראתי את הספר לפני שבועיים ואני ממש לא יודעת אם כדאי לראות את הסרט או שזה רק יהרוס לי... תודה מראש! הדר

אושר מ

New member
אממ

1. הספר הרביעי עוד לא יצא,א בל כבר נרכשו הזכויות להסרטה שלו. 2. לא ידעתיש יצא סרט לסיפור בלתי נשכח.

lubov

New member
את צודקת ניקולאס הוא גדול

יש לניקולאס חמישה ספרים אני קוראת אותם באנגלית. אני לא יודעת אם הם תורגמו לעברית הרביעי שמו" the Rescue" לפי דעתי הוא פחות מעניין משאר ספריו אבל זו רק דעתי. הספר מספר על כבאי שמתקשה להתאהב עד שהוא פוגש בחורה שנפגעה בתאונה ועוזר לה למצוא את הבן הנעדר שלה. הספר החמישי הוא "A bend in the road " הוא ממש מרגש ומספר על שריף שאשתו נהרגה בתאונת פגע וברח ומתאהב במורה של הבן שלו אבל יש להם דילמות קשות במהלך העלילה. אפשר להשיג אותם בחנויות ספרים בישראל. כן גם אני ממש מתלבטת אם לראות את הסרט במיוחד כשהשחקנית בו היא מנדי מור זמרת לא ממש אהובה עליי . אני חושבת שבסוף אני כן אראה אותו כי אני סקרנית לראות איך עיבדו את הספר לסרט וחוץ מזה ממש אהבתי את הספר והסרט לא יוכל להרוס לי את זה. אבל כל אלא שלא קראו אותו עדיף לקרוא לפני הצפייה בסרט!!!!

תודה lubov, אני רצה לקנות את שני

הספרים האחרים! אין סופר שגרם לי להתרגש כמו ניקולאס ספארקס... גם אני איתך בקשר לסרט, אני לא אוהבת את מנדי מור בכלל... אבל אין מה להגיד, נראה לי שהיא מתאימה לתפקיד של ג´יימי...ד"א, בת כמה את? אני בת 18

תודה lubov, אני רצה לקנות את שני

הספרים האחרים! אין סופר שגרם לי להתרגש כמו ניקולאס ספארקס... גם אני איתך בקשר לסרט, אני לא אוהבת את מנדי מור בכלל... אבל אין מה להגיד, נראה לי שהיא מתאימה לתפקיד של ג´יימי...ד"א, בת כמה את? אני בת 18

lubov

New member
../images/Emo110.gifבתשובה לשאלתך!

אני בת 20. גם אני ממש מתרגשת מהספרים של ניקולאס. אני אוהבת לקרוא אותו כי הספרים שלו מפתיעים ולא תמיד נגמרים ב-הם התנשקו וחיו באושר ועושר... אולי על ידי זה הוא עובר על חוק כלשהו של הז´אנר-ואין כל כך בריחה מהמציאות בספרים שלו. אני קוראת גם את נורה רוברטס וניקולאס אוונס (הלוחש לסוסים). לפני כמה ימים ראיתי את הסרט על המדף בספריית הוידאו התלבטתי אם לקחת אותו ובסוף לא לקחתי. היום אני אלך לעשות את זה לנצל את ימי החופש האחרונים לפני הלימודים ואז אני אוכל להגיד אם מנדי מתאימה לתפקיד!

*pachanga*

New member
הספר האחרוןשקראתי...

היה ממזמן... "הפיתוי" הייתי אומרת שהוא השפיע עליי

למעלה