המלצה

המלצה

ללק טוב? אני מחפשת משהו טוב משהו מהפרמים...מה נחשבים לטובים?ומה המחיר? ואיפה אני מוצאת לק מאט?:)

CheshireKitten

New member
היי! אנסה לעזור..

בפארמים את יכולה למצוא בד"כ את הלקים הבאים: שיק-chic- חברה ישראלית שמוציאה לקים באיכות טובה מאד בד"כ. מחירם בין הזולים יחסית (סביב ה15 ש"ח..בסטנדים במקומות שונים אפשר להשיג בפחות). ג'ייד- לקים בגוונים שמרניים יחסית (אדומים, ורודים, מנצנצים למיניהם וכד'). 50 ש"ח בד"כ, אך לרוב יש הנחות. לייף-מותג הבית של הסופר פארם-לקים מעולים לדעתי. הדמיון ביניהם לבין הלקים של ג'ייד מחשיד ביותר וגורם לי להאמין שמדובר באותה חברה המייצרת לקים עבור שני המותגים. אותה גברת, בשינוי אדרת, וזולה יותר משמעותית מחברתה למדף! אורלי- חברה אמריקאית.מאד מאד אוהבת אותם. תוכלי למצוא לקים בסגנון מאט בצבע שחור, כחול ואפור. נדמה לי שזו הסדרה היחידה שהגיעה לארץ מסדרת המאט שלהם. לא מהזולים אך יש מבצעים.. אנדראה מילאנו-אחלה לקים בד"כ, ניתן למצוא במשביר לצרכן. עולים 10 ש"ח ליחידה. סאלי הנסן-בפארמים למיניהם, לא זול. לא ממש אוהבת את המברשת שלהם ועל כן לא יכולה להמליץ. זהו, בקיצור. אם למישהי יש משהו להוסיף, לא להסס. בכל אופן בארץ לקים בסגנון מאט ראיתי רק אצל אורלי. :) תהני!!

סקרמנטה

New member
לק טרי של שיק עולה 10 ש"ח

כמעט בכל מקום, למעט הפארמים. בפארמים המחיר הגבוה מרתיע ולכן הלקים שם לפעמים קצת ישנים. אז כשהם "במבצע" צריך לשים לב שהמרקם שלהם חלק ולא גושי או מתפרק וכד'.

הפסיקי לחשוד

החברה שמייצאת את הלקים של ג'ייד אכן מייצרת את הלקים של לייף

סקרמנטה

New member
הכי טוב, זה לקרוא ביקורות כאן ובבלוגים שלנו

יש מבחר גדול בארץ של לקים מצויינים, זולים ויקרים כאחד. לפעמים יש "מציאות" דווקא בחנויות הקטנות, ולפעמים יש אכזבות דווקא מלקים יוקרתיים :) שבת שלום ומבורך

למעלה