המלצה מה אתם ממליצים לי לקנות חופשה בשמש או להגיע לשם ועוד שאלה מה זה הסרט בתמונה?
ח חלב אדום New member 28/7/02 #1 המלצה מה אתם ממליצים לי לקנות חופשה בשמש או להגיע לשם ועוד שאלה מה זה הסרט בתמונה?
א אושרת אולסן New member 28/7/02 #3 חופשה בשמש נראה לי יותר יפה ו... הסרט בתמונה זה לא חופשה בשמש זה אחת מהמסיבות שלהן מסיבת חופשה משהו כזה
חופשה בשמש נראה לי יותר יפה ו... הסרט בתמונה זה לא חופשה בשמש זה אחת מהמסיבות שלהן מסיבת חופשה משהו כזה
A Alexis14 New member 28/7/02 #4 הסרט בתמונה הסרט בתמונה הוא אוסף של 3 מסיבות שלהן, ´מסיבות חופשה´. נראה לי שיש בזה את מסיבת החוף, מסיבת חג המולד ועוד משהו....
הסרט בתמונה הסרט בתמונה הוא אוסף של 3 מסיבות שלהן, ´מסיבות חופשה´. נראה לי שיש בזה את מסיבת החוף, מסיבת חג המולד ועוד משהו....
O omer wild New member 29/7/02 #5 גם אני התלבטתי בין הסרטים....ולקחתי בסוף את חופשה בשמש ! הוא נראה לי יותר חמוד ! וגם אין אותו בכלל בארץ..כי יש כמה אנשים שאמרו שמצאו את "להגיע לשם" בהרצליה או משהו כזה...
גם אני התלבטתי בין הסרטים....ולקחתי בסוף את חופשה בשמש ! הוא נראה לי יותר חמוד ! וגם אין אותו בכלל בארץ..כי יש כמה אנשים שאמרו שמצאו את "להגיע לשם" בהרצליה או משהו כזה...
K karin agajany New member 29/7/02 #6 טוב... תראי אם את מעדיפה יותר את החידוש אז להגיע לשם אבל חופשה בשמש זה יותר יפה בטיפה כי שם יש יותר סיפור ועלילה בלהגיע לשם זה הרבה מסופר על איך הן קיבלו רשיון איזה חצי שעה
טוב... תראי אם את מעדיפה יותר את החידוש אז להגיע לשם אבל חופשה בשמש זה יותר יפה בטיפה כי שם יש יותר סיפור ועלילה בלהגיע לשם זה הרבה מסופר על איך הן קיבלו רשיון איזה חצי שעה